TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Северна Кореја се пофали со видео: Војници пред очите на Ким кршат бетонски блокови од глава

Кајгана - 13.10.2021

Севернокорејските државни медиуми објавија видео на кое се гледа како војниците таму кршат бетонски блокови со глави и раце, виткаат челични шипки... Снимката е направена на претставувањето на одбранбените способности на армијата одржана во ...

Северна Кореја објави бизарна снимка: Војници пред Ким со глава кршат бетонски блокови (ВИДЕО)

Канал5 - 13.10.2021

Севернокорејските државни медиуми објавија видео на кое се гледа како војници кршат бетонски блокови со глави и раце, виткаат челични шипки ... Снимката е направена на смотра на одбранбените способности на армијата одржана во Пјонгчанг, а меѓу ...

(ВИДЕО) Војници во Северна Кореја лежат на стакло додека колегите им кршат бетонски плочи по нивните тела со чекани

Фактор - 13.10.2021

Државните медиуми во Северна Кореја објавија видео на кое се гледа како војниците таму кршат бетонски блокови со глави и раце, и виткаат челични шипки. Војниците лежат на парчиња стакло и клинци додека други војници кршат бетонски плочи по нивните ...

Видео: Војници пред Ким со глави кршат бетонски блокови

Канал5 - 13.10.2021

Севернокорејските државни медиуми објавија снимки кои прикажуваат како тамошните војници со глави и раце кршат бетонски блокови, виткаат железни шипки... Снимките настанале на егзибиција на одбранбените способности на војската одржана во Пјонгјанг а ...

Северна Кореја објави снимка: војници со глави кршат бетонски блокови (ВИДЕО)

МКД - 13.10.2021

Севернокорејските државни медиуми објавија снимка на која се гледаат тамошни војници како со раце и глава разбиваат бетонски блокови и виткаат челични шипки. Снимката е направена на егзибиција на одбранбените способности на војската одржана во ...

(Видео) Сака да гради челична армија: Севернокорејски војници со глава кршат бетонски блокови пред Ким Јонг-ун

Нова ТВ - 13.10.2021

Севернокорејските државни медиуми објавија снимка на која се прикажуваат тамошни војници како кршат бетонски блокови со глава, виткаат челични шипки, итн. Снимката е направена на изложбата на дефанзивните способности на војската што се одржа во ...

СЕВЕРНОКОРЕЈСКИ ВОЈНИЦИ СО ГЛАВА КРШАТ БЕТОНСКИ БЛОКОВИ Ким Јонг Ун задоволен од егзибицијата ВИДЕО

+инфо - 13.10.2021

Видеото е направено за време на егзибициjата на одбранбените способности на војската која е одржана во Пјонгјанг, а меѓу гледачите бил и севернокорејскиот диктатор Ким Јонг Ун. Севернокорејските државни медиуми објавиле видео на кое се прикажани ...

Бизарни снимки: Војниците пред Ким Јонг Ун со врат виткале железни шипки, кршеле цигли со голи раце

Точка - 13.10.2021

Севернокорејските медиуми навеле дека на непријателите сакале да им покажат дека нивните војници имаат "железни раце за заштита на мирот во земјата". Севернокорејските државни медиуми објавиле снимки од војници кои ги покажуваат своите борбени ...

(Видео) Севернокорејските војници кршат бетонски цигли со глава и виткаат железни шипки со голи раце

24Инфо - 13.10.2021

Севернокорејските државни медиуми објавија видео на кое се гледа како војници кршат бетонски блокови со главa и раце и како виткаат челични шипки. Снимката е направена на парада на која беа претставени одбранбените способности на армијата одржана во ...

Севернокорејските војници кршат бетонски цигли со глава и виткаат железни шипки со голи раце

MTM - 13.10.2021

Севернокорејските државни медиуми објавија видео на кое се гледа како војници кршат бетонски блокови со главa и раце и како виткаат челични шипки. Снимката е направена на парада на која беа претставени одбранбените способности на армијата одржана во ...

Севернокорејските војници како терминатори: Kршат бетонски тули со глава и виткаат железни шипки со голи раце(ВИДЕО)

Денар - 13.10.2021

Севернокорејските државни медиуми објавија видео на кое се гледа како војници кршат бетонски блокови со главa и раце и како виткаат челични шипки. Снимката е направена на парада на која беа претставени одбранбените способности на армијата одржана во ...

СЕВЕРНА КОРЕЈА: Војници со глава кршат бетонски блокови пред својот лидер (ВИДЕО)

Кумановски м. - 13.10.2021

Севернокорејските медиуми објавија видео на војници кои ги покажуваат своите борбени вештини и способности со кршење бетонски блокови со глави и раце, свиткување челични шипки… Видеото е направено на презентацијата на одбранбените способности на ...

Севернокорејски војници кршат бетонски цигли (ВИДЕО)

Локално - 13.10.2021

Севернокорејските државни медиуми објавиле видео на кое се прикажани војници како со глава и со раце кршат бетонски блокови и виткаат челични шипки. На видеото се гледа како војниците со раце и со глави уништуваат ќерамиди и плочки.

Бизарно „шоу“ на севернокорејските војници: Со глава кршат бетонски блокови/ВИДЕО

Вечер Прес - 13.10.2021

Севернокорејските државни медиуми објавиле видео на кое се прикажани војници како со глава и со раце кршат бетонски блокови и виткаат челични шипки. На видеото се гледа како војниците со раце и со глави уништуваат ќерамиди и плочки.