TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По 17 години Трубарево доби пречистителна станица и функционална канализација

Независен - 12.07.2019

Населеното место Трубарево во скопската Општина Гази Баба, по 17 години доби функционална канализација и пречистителна станица, со што конечно се реши проблемот на жителите од ова место. Градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски рече ...

Трубарево се збогува со септичките јами, конечно доби канализација

+инфо - 12.07.2019

Населеното место Трубарево во Општина Гази Баба доби функционална канализација и пречистителна станица, со што е решен најголемиот проблем со кој се соочуваа жителите на ова место во изминатите 17 години.

Пуштена во употреба канализација и пречистителна станица во Трубарево (ВИДЕО)

MTM - 12.07.2019

Населеното место Трубарево во Општина Гази Баба доби функционална канализација и пречистителна станица, со што е решен најголемиот проблем со кој се соочуваа жителите на ова место во изминатите 17 години.

Трубарево по 17 години доби функционална канализација

Слободен Печат - 12.07.2019

На пуштањето на објектите во употреба се обрати градоначланикот на Општината Борис Георгиевски кој нагласи дека со тоа се исполнети ветувањата што ги дал дека ова населено место ќе добие функционална фекална канализација и пречистителна станица и ...

(Видео) Георгиевски: По 17 години жителите на Трубарево добиja функционална фекална канализација

Макфакс - 12.07.2019

Градоначалникот на општина Гази Баба, Борис Георгиевски порача дека конечно е ставен крај на најголемиот проблем, со кој граѓаните на Трубарево се соочувале цели 17 години, а тоа, како што вели е изградбата на функционална фекална канализација.

Пуштена во употреба канализација и пречистителна станица во Трубарево

Канал5 - 12.07.2019

Населеното место Трубарево во Општина Гази Баба доби функционална канализација и пречистителна станица, со што е решен најголемиот проблем со кој се соочуваа жителите на ова место во изминатите 17 години.

По 17 години жителите на Трубарево добија функционална фекална канализација

Н.Македонија - 12.07.2019

Градоначалникот на општина Гази Баба, Борис Георгиевски, порача дека конечно е ставен крај на најголемиот проблем со кој граѓаните на Трубарево се соочувале цели 17 години, а тоа како што вели е изградбата на функционална фекална канализација.

Трубарево по 17 години доби функционална фекална канализација

МКД - 12.07.2019

Населеното место Трубарево во Општина Гази Баба доби функционална канализација и пречистителна станица, со што е решен најголемиот проблем со кој се соочуваа жителите на ова место во изминатите 17 години.

Пуштена во употреба канализација и пречистеителна станица во Трубарево

Опсервер - 12.07.2019

Населеното место Трубарево во Општина Гази Баба доби функционална канализација и пречистителна станица, со што е решен најголемиот проблем со кој се соочуваа жителите на ова место во изминатите 17 години.