TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

China Mobile и Huawei заеднички го објавија новото 5G решение за повици

Фактор - 28.02.2021

На 24 февруари 2021 година, успешно заврши VoLTE Pro самитот во рамките на MWC 2021 саемот во Шангај. На самитот, China Mobile и Huawei заедно го претставија новото 5G решение за повици, наречено 5G New Calling.

China Mobile и Huawei заеднички го објавија новото 5G решение за повици

Опсервер - 28.02.2021

На 24 февруари 2021 година, успешно заврши VoLTE Pro самитот во рамките на MWC 2021 саемот во Шангај. На самитот, China Mobile и Huawei заедно го претставија новото 5G решение за повици, наречено 5G New Calling.

China Mobile и Huawei заеднички го објавија новото 5G решение за повици

Либертас - 28.02.2021

На 24 февруари 2021 година, успешно заврши VoLTE Pro самитот во рамките на MWC 2021 саемот во Шангај. На самитот, China Mobile и Huawei заедно го претставија новото 5G решение за повици, наречено 5G New Calling.

China Mobile и Huawei заеднички го објавија новото 5G решение за повици

Телефони.мк - 28.02.2021

На 24 февруари 2021 година, успешно заврши VoLTE Pro самитот во рамките на MWC 2021 саемот во Шангај. На самитот, China Mobile и Huawei заедно го претставија новото 5G решение за повици, наречено 5G New Calling.