TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Спутник V“ ќе штити доживотно? Творците на руската вакцина дадоа интересна изјава...

Точка - 10.04.2021

Во Русија масовната вакцинација против коронавирусот започна на 18 јануари. Шефот на Државниот истражувачки центар за епидемиологија и микробиологија „Гамалеја“, Александар Гинзбург, се надева дека вакцинацијата со руската вакцина против ...

Творците на „Спутник V“: Можно е вакцината да штити доживотно од Ковид 19

Локално - 10.04.2021

Шефот на Државниот истражувачки центар за епидемиологија и микробиологија „Гамалеја“, Александар Гинкбург, се надева дека вакцинацијата со руската вакцина против круната „Спутник ве“ (Спутник V) ќе гарантира доживотен имунитет.

Креаторите на „Спутник V“ се надеваат дека вакцината ќе гарантира доживотен имунитет на ковид-19

Слободен Печат - 10.04.2021

Од истражувачкиот центар за епидемиологија во Русија изразија надеж оти вакцината „Спутник V“, ќе штити доживотно од ковид-19, а шефот на овој Институт. Александар Гинкбург, истакна оти верува дека вакцината ќе има влијание во текот на целиот живот, ...

Креаторите на „Спутник V“ се надеваат дека вакцината ќе гарантира доживотен имунитет на ковид-19

Либертас - 10.04.2021

Од истражувачкиот центар за епидемиологија во Русија изразија надеж оти вакцината „Спутник V“, ќе штити доживотно од ковид-19, а шефот на овој Институт. Александар Гинкбург, истакна оти верува дека вакцината ќе има влијание во текот на целиот живот, ...

Можно е „Спутник В“ да штити доживотно од короната, тврди нејзиниот творец

Република - 10.04.2021

Шефот на Државниот истражувачки центар за епидемиологија и микробиологија „Гамалеја“, Александар Гинзбург, се надева дека вакцинацијата против короната со руската вакцина „Спутник В“ ќе гарантира доживотен имунитет. рече Гинзбург.

Творците на „Спутник В“ за вакцината: „Можно е да штити доживотно“

Екран - 10.04.2021

Шефот на Државниот истражувачки центар за епидемиологија и микробиологија „Гамалеја“, Александар Гинцбург, се надева дека вакцинацијата со руската вакцина против круната „Спутник В“ (Sputnik V) ќе гарантира доживотен имунитет.

„Спутник V“ ќе штити доживотно? Творците се надеваат дека руската вакцина ќе гарантира доживотен имунитет

Вечер Прес - 10.04.2021

Академикот се пошегува дека „ќе ги остави своите антитела на неговите потомци во тестамент“. Шефот на Државниот истражувачки центар за епидемиологија и микробиологија „Гамалеја“, Александар Гинцбург, се надева дека вакцинацијата со руската вакцина ...