TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ако возите болни – казна 250 евра, 20 евра ако го оставите прозорецот отворен!

МК News - 13.03.2018

Ако досега мислевте дека во Македонија полицијата казнува за се’ и сешто, ќе сфатите дека баш и не е така откако ќе ги погледнете казните во Хрватска, на пример. – Ако сте уморни или болни додека управувате со автомобилот (како ли полицаецот ќе го ...

Нови закони во Хрватска: Ако сте уморни или болни додека управувате со автомобилот ќе платите 250 евра казна

Сител - 13.03.2018

Ако досега мислевте дека во Македонија полицијата казнува за се’ и сешто, ќе сфатите дека баш и не е така откако ќе ги погледнете казните во Хрватска, на пример. – Ако сте уморни или болни додека управувате со автомобилот (како ли полицаецот ќе го ...

Ако возите болни – Казна 250 евра, 20 евра ако го оставите прозорецот отворен!

Скопје24 - 13.03.2018

Ако досега мислевте дека во Македонија полицијата казнува за се’ и сешто, ќе сфатите дека баш и не е така откако ќе ги погледнете казните во Хрватска, на пример. – Ако сте уморни или болни додека управувате со автомобилот (како ли полицаецот ќе го ...

Нови закони во ргионот: Ако сте уморни или болни додека управувате со автомобилот ќе платите 250 евра казна

Press24 - 13.03.2018

Ако досега мислевте дека во Македонија полицијата казнува за се и сешто, ќе сфатите дека баш и не е така откако ќе ги погледнете казните во Хрватска, на пример. – Ако сте уморни или болни додека управувате со автомобилот (како ли полицаецот ќе го ...