TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

88 годишна извидничка продава колачиња во САД

А1 On - 14.02.2020

Цели 88 години, колку што е членка на женското извидничко друштво во Пенсилванија, Американката Вероника, Рони Бекенстоу продава колачиња, во својата зелена униформа. Таа проживеала мигови за коишто многумина од нас само прочитале.

Извидничка продава колачиња и на 98 години

Либертас - 14.02.2020

Цели 88 години, колку што е членка на женското извидничко друштво во Пенсилванија, Американката Вероника – Рони Бекенстоу продава колачиња, во својата зелена униформа. Таа проживеала мигови за коишто многумина од нас само прочитале.

Цели 88 години продава колачиња во својата извидничка униформа

Вечер - 14.02.2020

Цели 88 години, колку што е членка на женското извидничко друштво во Пенсилванија, Американката Вероника – Рони Бекенстоу продава колачиња, во својата зелена униформа. Таа проживеала мигови за коишто многумина од нас само прочитале.

Извидничка продава колачиња и на 98 години

+инфо - 14.02.2020

Цели 88 години, колку што е членка на женското извидничко друштво во Пенсилванија, Американката Вероника – Рони Бекенстоу продава колачиња, во својата зелена униформа. Таа проживеала мигови за коишто многумина од нас само прочитале.

Извидничка продава колачиња и на 98 години

MakPress - 15.02.2020

Цели 88 години, колку што е членка на женското извидничко друштво во Пенсилванија, Американката Вероника – Рони Бекенстоу продава колачиња, во својата зелена униформа. Таа проживеала мигови за коишто многумина од нас само прочитале.