TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Индијци на суд бараат 650.000 долари отштета од синот- не им обезбедил внуче

Канал5 - 14.05.2022

Брачен пар од Индија поднел тужба против синот и неговата сопруга. Тие се обвинети дека се ментално сурови и бараат отштета од 650.000 долари доколку не им родат внук во рок од една година, јавува Би-Би-Си.

Родители го тужат синот за 650 000 долари бидејќи не добиле внуче

Слободен Печат - 13.05.2022

Санџев(61) и Садана(57) Прасад од индиска држава Утараканд го тужат единствениот син и неговата сопруга затоа што не им дале внуче по шест години брак. Велат дека ги потрошиле заштедите за одгледување на својот син, бисејќи му ја платиле обуката за ...

Индиски родители си го тужат синот бидејќи не добиле внучиња

Радио МОФ - 13.05.2022

Индиски родители од Утараханд го тужат својот син единец и снаата бидејќи тие немаат принова. Младиот пар бракот го склучил пред шест години, пренесува „ Би-Би-Си “. Санџив и Садана Прасад, велат дека ја потрошиле целата своја заштеда за да го ...

Родители од Индија решиле да го тужат синот единец и неговата сопруга бидејќи не им „подариле“ внуче

Точка - 13.05.2022

Пар од северната индиска држава Утараканд решил да го тужи својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по 6 години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди на одгледување на својот син, плаќајќи му ...

Го тужат синот затоа што сè уште немаат внук, бараат отштета од 650.000 долари

Макфакс - 13.05.2022

Брачен пар од Индија решил да го тужи синот, кој се уште не планирал да има бебе по шест години брак, а бара отштета, бидејќи целата своја заштеда ја потрошиле на синот и на својот брак. Тие бараат нивниот син и неговата сопруга или да им дадат внук ...

Родители во Индија си го тужат синот единец оти не им дал внуче

Сакам да кажам - 13.05.2022

Брачен пар во северната индиска држава Утараканд го тужи својот син единец и неговата сопруга затоа што не им дале внуче по шест години брак. Сањеев и Садана Прасад, 61 и 57, велат дека ги потрошиле своите заштеди за одгледување на сина си, плаќајќи ...

Родители го тужат синот единец оти не им дал внуче

Репортер - 13.05.2022

Родители од Индија го тужат својот син единец 35-годишниот Шри Сагар затоа што и по шест години брак со 31 годишната Шубханги Синха, тој не им порадил внуче. Сањеев 61 и Садана Прасад 57, од индиската држава Утараканд велат дека ја потрошиле целата ...

Индија: Ги тужеле синот и снаата затоа што не им „дале” внук

Кумановски м. - 13.05.2022

Сањив Прасад (61) и неговата сопруга Садана (57) велат дека ги потрошиле своите заштеди на одгледување син и платиле за неговата обука за пилот, како и за раскошна венчавка, и бараат речиси 650.000 долари како компензација доколку не се роди внук за ...

Индијци го тужат својот син единец оти не им дал внуче

Опсервер - 13.05.2022

Брачна двојка од северната индиска сојузна држава Утараканд го тужат својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по шест години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди за својот син, плаќајќи му ја ...

Ги тужат својот син единец и снаата оти не им дале внуче- еве колку пари бараат ако не се роди во рок од една година

Курир - 13.05.2022

Брачна двојка од северната индиска сојузна држава Утараканд го тужат својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по шест години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди за својот син, плаќајќи му ја ...

Индијци го тужат својот син единец оти не им дал внуче

Фокус - 13.05.2022

Брачна двојка од северната индиска сојузна држава Утараканд го тужат својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по шест години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди за својот син, плаќајќи му ја ...

Родители го тужат својот син единец оти не им дал внуче – Необична судска пресметка во Индија

ММС - 13.05.2022

Брачна двојка од северната индиска сојузна држава Утараканд го тужат својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по шест години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди за својот син, плаќајќи му ја ...

Индијци го тужат својот син единец оти не им дал внуче

Сител - 13.05.2022

Брачна двојка од северната индиска сојузна држава Утараканд го тужат својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по шест години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди за својот син, плаќајќи му ја ...

Индијци го тужат својот син единец оти не им дал внуче

Бриф - 13.05.2022

Брачна двојка од северната индиска сојузна држава Утараканд го тужат својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по шест години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди за својот син, плаќајќи му ја ...

Си го тужат својот син единец оти не им дал внуче

Lider - 13.05.2022

Брачна двојка од северната индиска сојузна држава Утараканд го тужат својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по шест години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди за својот син, плаќајќи му ја ...

Ако мислите дека вашите родители се напорни, има и полошо: Индијци го тужат својот син единец оти не им дал внуче

MakPress - 13.05.2022

Брачна двојка од северната индиска сојузна држава Утараканд го тужат својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по шест години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди за својот син, плаќајќи му ја ...

Брачна двојка од Индија го тужат својот син единец – не им дал внуче

ТВ21 - 13.05.2022

Брачна двојка од северната индиска сојузна држава Утараканд го тужат својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по шест години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди за својот син, плаќајќи му ја ...

Брачна двојка го тужи својот син единец – не им дал внуче

4NEWS - 13.05.2022

Брачна двојка од северната индиска сојузна држава Утараканд го тужат својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по шест години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди за својот син, плаќајќи му ја ...

Индијци го тужат својот син единец оти не им дал внуче

Вечер Прес - 13.05.2022

Брачна двојка од северната индиска сојузна држава Утараканд го тужат својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по шест години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди за својот син, плаќајќи му ја ...

Брачна двојка од Индија го тужат својот син единец – не им дал внуче

Zoom - 13.05.2022

Брачна двојка од северната индиска сојузна држава Утараканд го тужат својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по шест години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди за својот син, плаќајќи му ја ...

Го тужат синот оти сѐ уште немаат внук, бараат оштета од 650.000 долари!

Локално - 13.05.2022

Брачен пар од Индија решил да го тужи синот пилот кој „сеуште не планира бебе“ по шест години брак и бараат отштета, бидејќи целата своја заштеда ја потрошиле на синот и на неговиот брак. Индискиот пар бара нивниот син и неговата сопруга или да им ...

Го тужат синот затоа што сè уште немаат внук

Фокус - 13.05.2022

Брачен пар од Индија решил да го тужи синот, кој се уште не планирал да има бебе по шест години брак, а бара отштета бидејќи целата своја заштеда ја потрошиле на синот и на својот брак. Тие бараат нивниот син и неговата сопруга или да им дадат внук ...