TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Генералниот секретар на НАТО в четврток ќе се обрати пред македонските пратеници

Макфакс - 14.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јанс Столтенберг, претстојнава недела ќе дојде во дводневна посета на Македонија (17 и 18 јануари). Според агендата на посетата, Столтенберг би требало в четврток напладне да се обрати и пред пратениците во Собранието ...

Столтенберг во Скопје за јасен сигнал на македонското НАТО членство

Фактор - 14.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јанс Столтенберг, претстојнава недела ќе дојде во дводневна посета на Македонија при што ќе има средби со претставници на државниот врв. Според агендата на посетата, Столтенберг би требало во четврток напладне да се ...

Столтенберг в четврток ќе се обрати пред пратениците

ТВ21 - 14.01.2018

Според агендата, генералниот секретар на НАТО, Јанс Столтенберг, на 17 и 18 јануари ќе ја посети Македонија, а в четврток на пладне ќе се обрати пред пратениците во Собрание на Р.М. Генералниот секретар ќе се обрати пред пратениците во четврток ...

Столтенберг во македонскиот парламент

Локално - 14.01.2018

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ ќе дојдат за Столтенберг Македонското Собрание во наредната недела ќе одлучува за особено важни прашања, а тоа што му дава особено значење е обраќање пред пратениците на генералниот секретар на НАТО Јанс Столнтенберг.

Столтенберг в среда и четврток во посета на Македонија

Р.С.Европа - 13.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, в среда и четврток (17 и 18 јануари) ќе престојува во дводневна посета на Македонија, соопштија од Владата. Како што соопштуваат за време на посетата Столтенберг ќе се сретне со државниот врв, со ...

Столтенберг следната недела во посета на Македонија

Поглед - 13.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, следната недела доаѓа во дводневна посета на ...

Столтенберг следната недела во посета на Македонија

Press24 - 13.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, следната недела доаѓа во дводневна посета на Македонија. Тој во среда и четврток доаѓа во Македонија на средби со државниот врв. Ќе одржи и заедничка конференција со премиерот Зоран ...

Генералниот секретар на НАТО в четврток ќе се обрати пред македонските пратеници

Вечер - 14.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јанс Столтенберг, претстојнава недела ќе дојде во дводневна посета на Македонија (17 и 18 јануари). Според агендата на посетата, Столтенберг би требало в четврток напладне да се обрати и пред пратениците во Собранието ...

Ген-секот на НАТО во среда и во четврток во Скопје

+инфо - 12.01.2018

Во рамки на посетата Столтенберг ќе оствари средби со државниот врв, со министри, како и со некои од претседателите на политичките партии. Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, в среда и во четврток (17 и 18 јануари) ќе престојува во ...

Столтенберг следната недела во посета на Македонија

Макфакс - 12.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, следната недела, во среда и четврток, ќе престојува во дводневна посета на Република Македонија, информираат од Владата. Во рамки на посетата, предвидено е Столтенберг да оствари средби со државниот ...

ФАКТОР МАГАЗИН: Македонија во НАТО со ново име, Столтенберг со јасни пораки, Нимиц во Њујорк со конкретен предлог

Фактор - 12.01.2018

Генералниот секретар на НАТО Столтенберг во Скопје со македонското водство, медијаторот Нимиц со преговарачите за името во Њујорк. Македонија во Алијансата со ново име, Нимиц со предлог кој ќе овозможи Столтенберг да даде „зелено светло" за прием на ...

Столтенберг в среда и четврток во посета на Македонија

Алфа - 13.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, в среда и четврток (17 и 18 јануари) ќе престојува во дводневна посета на Македонија, соопштија од Владата. Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, в среда и четврток (17 и 18 јануари) ќе ...

Столтенберг следната недела во посета на Македонија

Нетпрес - 13.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, следната недела доаѓа во дводневна посета на Македонија. Тој во среда и четврток доаѓа во Македонија на средби со државниот врв. Ќе одржи и заедничка конференција со премиерот Зоран ...

Столтенберг в четврток ќе се обрати пред македонските пратеници

А1 On - 14.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јанс Столтенберг, претстојнава недела ќе дојде во дводневна посета на Македонија (17 и 18 јануари). Според агендата на посетата, Столтенберг би требало в четврток напладне да се обрати и пред пратениците во Собранието ...

Столтенберг во дводневна посета на Македонија

Слободен Печат - 12.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, в среда и во четврток (17 и 18 јануари) ќе престојува во дводневна посета на Република Македонија. Во рамки на посетата Столтенберг ќе оствари средби со државниот врв, со министри, како и со некои од ...

Столтенберг следната недела во посета на Македонија

Вечер - 12.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, следната недела, во среда и четврток, ќе престојува во дводневна посета на Република Македонија, информираат од Владата. Во рамки на посетата, предвидено е Столтенберг да оствари средби со државниот ...

Столтенберг во среда и четврток во посета на Македонија

МКД - 13.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, во среда и четврток (17 и 18 јануари) ќе престојува во дводневна посета на Македонија, соопштија од Владата. Како што соопштуваат за време на посетата Столтенберг ќе се сретне со државниот врв, со ...

Столтенберг следната недела во посета на Македонија

Точка - 13.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, следната недела доаѓа во дводневна посета на Македонија. Тој во среда и четврток ќе одржи средби во Македонија со државниот врв. Ќе одржи и заедничка конференција со премиерот Зоран Заев.

Генералниот секретар на НАТО в четврток ќе се обрати пред македонските пратеници

Сител - 14.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јанс Столтенберг, претстојнава недела ќе дојде во дводневна посета на Македонија (17 и 18 јануари). Според агендата на посетата, Столтенберг би требало в четврток напладне да се обрати и пред пратениците во Собранието ...

Столтенберг во дводневна посета на Македонија

Press24 - 12.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, на 17 и 18 јануари ќе престојува во дводневна посета на Република Македонија. Во рамки на посетата Столтенберг ќе оствари средби со државниот врв, со министри, како и со некои од претседателите на ...

Јенс Столтенберг доаѓа во Скопје - со кого се ќе се сретне?

Фактор - 12.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, во среда и четврток, ќе престојува во дводневна посета на Република Македонија, информираат од Владата. Предвидено е Столтенберг да се сретне со државниот врв, со министри, како и со некои од ...

Столтенберг следната недела во посета на Македонија

Република - 12.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, следната недела, среда и четврток, ќе престојува во дводневна посета на Република Македонија, информираат од Владата. Во рамките на посетата предвидено е Столтенберг да оствари средби со државниот врв, ...

Јенс Столтенберг в среда и четврток во посета на Македонија

Локално - 13.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, в среда и четврток на 17 и 18 јануари ќе престојува во дводневна посета на Македонија, соопштија од Владата. За време на посетата на Столтенберг, како што соопштуваат од Владата, тој ќе се сретне со ...

Генералниот секретар на НАТО доаѓа во Македонија

Фокус - 13.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, следната недела доаѓа во дводневна посета на Македонија. Тој во среда и четврток ќе одржи средби во Македонија со државниот врв. Ќе одржи и заедничка конференција со премиерот Зоран ...

Столтенберг в четврток ќе се обрати во македонското Собрание

+инфо - 14.01.2018

На днедвен ред пред пратениците во македонскиот парламент недалава ќе биде и договорот за добрососедство со Бугарија. Генералниот секретар на НАТО, Јанс Столтенберг, неделава ќе дојде во дводневна посета на Македонија Предвидено е Столтенберг в ...

Столтенберг во четврток ќе се обрати пред македонските пратеници

Press24 - 14.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јанс Столтенберг, претстојнава недела ќе дојде во дводневна посета на Македонија. Според агендата Столтенберг би требало во четврток напладне да се обрати и пред пратениците во Собранието на Р.М.

Генералниот секретар на НАТО во среда доаѓа во Македонија

Фокус - 12.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, во среда и во четврток (17 и 18 јануари) ќе престојува во дводневна посета на Република Македонија. Во рамки на посетата Столтенберг ќе оствари средби со државниот врв, со министри, како и со некои од ...

Столтенберг следната недела во посета на Македонија

ТВ21 - 13.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, следната недела, среда и четврток, ќе престојува во дводневна посета на Република Македонија, информираат од Владата. Во рамките на посетата предвидено е Столтенберг да оствари средби со државниот врв, ...

Столтенберг в среда и четврток во посета на Македонија

Тера - 13.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, в среда и четврток (17 и 18 јануари) ќе престојува во дводневна посета на Македонија, соопштија од Владата. Како што соопштуваат за време на посетата Столтенберг ќе се сретне со државниот врв, со ...

Јенс Столтенберг, генералниот секретар на НАТО во среда доаѓа во Македонија

Локално - 12.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, во среда и во четврток (17 и 18 јануари) ќе престојува во дводневна посета на Република Македонија. Во рамки на посетата Столтенберг ќе оствари средби со државниот врв, со министри, како и со некои од ...

Столтенберг следната недела во посета на Македонија

Нова ТВ - 13.01.2018

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, следната недела, среда и четврток, ќе престојува во дводневна посета на Република Македонија, информираат од Владата. Во рамките на посетата предвидено е Столтенберг да оствари средби со државниот врв, ...