TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Турската полиција со солзавец против жените, кои протестираа против насилството од мажите

Канал5 - 25.11.2021

Турската полиција денеска употреби солзавец врз неколку стотици жени кои протестираа во Истанбул против родовото насилство и против повлекувањето од Истанбулската конвенција, меѓународен договор за заштита на жените.

Турската полиција со солзавец растера протести против насилство врз жени

ТВ21 - 25.11.2021

Турската полиција денеска во Истанбул употреби солзавец врз неколку стотици жени собрани против насилството врз нив и повлекувањето на Турција од меѓународниот договор што ги штити жените.

Турската полиција со солзавец растера протести против насилство врз жени

Слободен Печат - 25.11.2021

Турската полиција денеска во Истанбул употреби солзавец врз неколку стотици жени собрани против насилството врз нив и повлекувањето на Турција од меѓународниот договор што ги штити жените.

Турската полиција со солзавец растера протести против насилство врз жени

Вечер Прес - 25.11.2021

Турската полиција денеска во Истанбул употреби солзавец врз неколку стотици жени собрани против насилството врз нив и повлекувањето на Турција од меѓународниот договор што ги штити жените.

Турската полиција со солзавец растера протести против насилство врз жени

Нетпрес - 25.11.2021

Турската полиција денеска во Истанбул употреби солзавец врз неколку стотици жени собрани против насилството врз нив и повлекувањето на Турција од меѓународниот договор што ги штити жените.

Турската полиција со солзавец растера протести против насилство врз жени

Курир - 25.11.2021

Турската полиција денеска во Истанбул употреби солзавец врз неколку стотици жени собрани против насилството врз нив и повлекувањето на Турција од меѓународниот договор што ги штити жените.

Турската полиција со солзавец растера протести против насилство врз жени

MakPress - 26.11.2021

Турската полиција денеска во Истанбул употреби солзавец врз неколку стотици жени собрани против насилството врз нив и повлекувањето на Турција од меѓународниот договор што ги штити жените.