TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: Со СДС и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема од 500 евра во 2017 на скоро 1.000 евра ...

Курир - 28.02.2024

Со СДС и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема од 500 евра во 2017 на скоро 1.000 евра денес, се вели во партиското соопштение на опозициската ВМРО-ДПМНЕ. Со СДС и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема од 500 ...

ВМРО-ДПМНЕ: Со СДС и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема од 500 евра во 2017 на скоро 1.000 евра ...

Lider - 28.02.2024

Со СДС и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема од 500 евра во 2017 на скоро 1.000 евра денес, се вели во партиското соопштение на опозициската ВМРО-ДПМНЕ. За 7 години животот на граѓаните е двојно поскап.

ВМРО ДПМНЕ: Никогаш не било полошо

Вести плус - 27.02.2024

Соопштение на ВМРО ДПМНЕ: Со СДС и ДУИ Македонија има инфлација за 50% поголема од таа во еврозоната, пад на реалната плата и потрошувачка кошничка од 1.000 евра. Во текот на 2022 година има пад реалната плата за 5%, платите со години се ...

ВМРО ДПМНЕ: Никогаш не било полошо

Centar - 27.02.2024

Соопштение на ВМРО ДПМНЕ: Со СДС и ДУИ Македонија има инфлација за 50% поголема од таа во еврозоната, пад на реалната плата и потрошувачка кошничка од 1.000 евра. Во текот на 2022 година има пад реалната плата за 5%, платите со години се ...

Потрошувачката кошничка е речиси 1.000 евра, за да се наполни потребни се 3 минимални плати

Република - 27.02.2024

Со СДС и ДУИ Македонија има инфлација за 50% поголема од таа во еврозоната, пад на реалната плата и потрошувачка кошничка од 1.000 евра, пресмета ВМРО-ДПМНЕ. Во текот на 2022 година има пад реалната плата за 5%, платите со години се обезвреднети, на ...

Со СДС и ДУИ инфлација 50% поголема од еврозоната, пад на реалната плата и потрошувачка кошничка од 1.000 евра

Нетпрес - 27.02.2024

Интегрално соопштение од ВМРО-ДПМНЕ: Со СДС и ДУИ Македонија има инфлација за 50% поголема од таа во еврозоната, пад на реалната плата и потрошувачка кошничка од 1.000 евра. Во текот на 2022 година има пад реалната плата за 5%, платите со години се ...

„Со СДС и ДУИ инфлација 50% поголема од еврозоната, пад на реалната плата и потрошувачка кошничка од 1.000 евра, ...

Lider - 27.02.2024

Со СДС и ДУИ Македонија има инфлација за 50% поголема од таа во еврозоната, пад на реалната плата и потрошувачка кошничка од 1.000 евра, ова денеска преку соопштение до јавноста го истакнаа од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Со СДС и ДУИ инфлација 50 отсто поголема од еврозоната, пад на реалната плата и потрошувачка кошничка од ...

Макфакс - 27.02.2024

Според ВМРО-ДПМНЕ, со СДС и ДУИ Македонија има инфлација за 50% поголема од таа во еврозоната, пад на реалната плата и потрошувачка кошничка од 1.000 евра. „Во текот на 2022 година има пад реалната плата за 5%, платите со години се обезвреднети, на ...

ВМРО-ДПМНЕ: Со СДС и ДУИ, инфлација 50% поголема од еврозоната, пад на реалната плата и потрошувачка кошничка од 1.000 ...

MTM - 27.02.2024

Според ВМРО-ДПМНЕ, со СДС и ДУИ Македонија има инфлација за 50% поголема од таа во еврозоната, пад на реалната плата и потрошувачка кошничка од 1.000 евра. „Во текот на 2022 година има пад реалната плата за 5%, платите со години се обезвреднети, на ...

ВМРО-ДПМНЕ: Со СДС и ДУИ, инфлација 50% поголема од еврозоната

Press24 - 27.02.2024

Според ВМРО-ДПМНЕ, со СДС и ДУИ Македонија има инфлација за 50% поголема од таа во еврозоната, пад на реалната плата и потрошувачка кошничка од 1.000 евра. „Во текот на 2022 година има пад реалната плата за 5%, платите со години се обезвреднети, на ...

ВМРО-ДПМНЕ: Со СДС и ДУИ, инфлација 50% поголема од еврозоната, пад на реалната плата и потрошувачка кошничка од 1.000 ...

Точка - 27.02.2024

Според ВМРО-ДПМНЕ, со СДС и ДУИ Македонија има инфлација за 50% поголема од таа во еврозоната, пад на реалната плата и потрошувачка кошничка од 1.000 евра. „Во текот на 2022 година има пад реалната плата за 5%, платите со години се обезвреднети, на ...

ВМРО-ДПМНЕ: Со СДС и ДУИ инфлација 50% поголема од еврозоната

Алфа - 27.02.2024

Со СДС и ДУИ Македонија има инфлација за 50% поголема од таа во еврозоната, пад на реалната плата и потрошувачка кошничка од 1.000 евра, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ. „Во текот на 2022 година има пад реалната плата за 5%, платите со години се ...

Потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема од 500 евра во 2017 на скоро 1.000 евра денес, вели ВМРО-ДПМНЕ

Скопје1 - 28.02.2024

„Со СДС и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема од 500 евра во 2017 на скоро 1.000 евра денес“, вели вели ВМРО-ДПМНЕ и додава: За 7 години животот на граѓаните е двојно поскап.

ВМРО-ДПМНЕ: Со СДС и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема од 500 евра во 2017 на скоро 1.000 евра ...

Република - 28.02.2024

Со СДС и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема од 500 евра во 2017 на скоро 1.000 евра денес, се вели во партиското соопштение на опозициската ВМРО-ДПМНЕ. За 7 години животот на граѓаните е двојно поскап.

За седум години потрошувачката кошничка „потешка“ за 500 евра

Нетпрес - 28.02.2024

Со СДС и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема од 500 евра во 2017 на скоро 1.000 евра денес, се вели во партиското соопштение на опозициската ВМРО-ДПМНЕ. За 7 години животот на граѓаните е двојно поскап.

ВМРО-ДПМНЕ: Со СДС и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години скокна од 500 евра на 1.000 евра

Press24 - 28.02.2024

Со СДС и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема од 500 евра во 2017 на скоро 1.000 евра денес, обвинува опозициската ВМРО-ДПМНЕ. Според партијата, за седум години животот на граѓаните е двојно поскап.

ВМРО-ДПМНЕ: Со СДСМ и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема од 500 евра во 2017 на скоро 1.000 евра ...

Алфа - 28.02.2024

Со СДС и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема од 500 евра во 2017 на скоро 1.000 евра денес, реагираат од ВМРО-ДМНЕ. Од партијата велат дека за 7 години животот на граѓаните е двојно поскап.

ВМРО-ДПМНЕ: Со СДС и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема од 500 евра во 2017 на скоро 1.000 евра ...

MakPress - 28.02.2024

Со СДС и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема од 500 евра во 2017 на скоро 1.000 евра денес За 7 години животот на граѓаните е двојно поскап. Заради лошото владеење на СДС и ДУИ за тоа што во 2017 година требало да се одвојат ...

ВМРО-ДПМНЕ: Со СДСМ и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема од 500 евра во 2017 на 1000 евра денес

Алфа - 28.02.2024

Со СДС и ДУИ потрошувачката кошничка за 7 години е двојно поголема, односно од 500 евра колку што изнесуваше во 2017-та година, денес таа стигна до скоро 1.000 евра, реагираат од ВМРО ДПМНЕ.