TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Девојче (9) секое утро го носи својот болен брат (12) на грб до училиште и му порачува – ЈА ЌЕ БИДАМ ТВОИТЕ НОЗЕ, БАТО! ...

Сваштарник - 22.01.2018

Малата Жу покажува на дело што значи вистинска љубов помеѓу брат и сестра. Жу Дингшуанг, деветгодишно девојче од Гагнанан, град од југозападна Кина, животот веќе има смисла. Учи, ги слуша мама и тато и му помага на својот постар брат во се.

Девојче (9) секое утро до училиште го носи на грб своето болно братче (12) и порачува: Јас ќе бидат твоите нозе, бато!

NetZabava - 22.01.2018

Малата Жу покажува на дело што значи правата љубов помеѓу брат и сестра. За Жу Дингшуанг, деветгодишно девојче од Гагнанан, град во Југозападна Кина, животот веќе има смисла. Учи, ги слуша мама и тато и му помага на својот постар брат во се.

Девојче (9) секое утро го носи болниот брат (12) на грб до школо: Бато јас ќе бидам твои нозе !(Видео)

Вечер - 21.01.2018

Родителите поради работа биле приморани да го отпишат синот од школо, Жу решила да ја преземе обврската околу својот брат Малата Жу покажува што значи љубов помеѓу брат и сестра. За Жу Дингшуанг, деветгодишно девојче од Гаганан, град на југозападна ...

9 годишно девојче секое утро го носи болниот брат на грб во училиште: Јас ќе бидам твоите нозе бато! (ВИДЕО)

Скопје24 - 23.01.2018

Малата Жу покажува на дело што значи вистинска љубов помеѓу брат и сестра. Жу Дингшуанг, деветгодишно девојче од Гагнанан, град од југозападна Кина, животот веќе има смисла. Учи, ги слуша мама и тато и му помага на својот постар брат во се.

Мало девојче секој ден го носи на грб неподвижниот брат: Јас ќе бидам неговите нозе (ВИДЕО)

Курир - 22.01.2018

Јас ќе бидам неговите нозе. Ќе бидам со него засекогаш, со насмевка вели малата Жу која на најдобар можен начин покажа што значи љубов помеѓу брат и сестра. Не е познато дали братот на Жу Дингшуанг, деветгодишно девојче од Гаганан, град на ...

Мало девојче секој ден го носи на грб неподвижниот брат

Пулс24 - 22.01.2018

Јас ќе бидам неговите нозе. Ќе бидам со него засекогаш, со насмевка вели малата Жу која на најдобар можен начин покажа што значи љубов помеѓу брат и сестра. Не е познато дали братот на Жу Дингшуанг, деветгодишно девојче од Гаганан, град на ...

Мало девојче секој ден го носи на грб неподвижниот брат: Јас ќе бидам неговите нозе

Сител - 22.01.2018

Јас ќе бидам неговите нозе. Ќе бидам со него засекогаш, со насмевка вели малата Жу која на најдобар можен начин покажа што значи љубов помеѓу брат и сестра. Не е познато дали братот на Жу Дингшуанг, деветгодишно девојче од Гаганан, град на ...