TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЈП „Водовод“ Куманово: Фонтани се загуба, потрошиле 30.000 метри кубни вода

Слободен Печат - 13.06.2018

Седум фонтани во централното градско подрачје во Куманово потрошиле 30 илјади кубни метри вода во периодот од март до ноември лани. Од јавното претпријатие „Водовод“ во Куманово информираат дека оваа вода се смета како загуба.

Фонтани во Куманово потрошиле 30.000 метри кубни вода

Н.Македонија - 13.06.2018

Седум фонтани во централното градско подрачје во Куманово потрошиле 30 илјади кубни метри вода во периодот од март до ноември лани. Од јавното претпријатие „Водовод“ во Куманово информираат дека оваа вода се смета како загуба.

Фонтани во Куманово потрошиле 30.000 метри кубни вода

А1 On - 13.06.2018

Седум фонтани во централното градско подрачје во Куманово потрошиле 30 илјади кубни метри вода во периодот од март до ноември лани. Од јавното претпријатие „Водовод“ во Куманово информираат дека оваа вода се смета како загуба.

Фонтаните во Куманово потрошиле 30.000 метри кубни вода

Кумановски м. - 13.06.2018

loading... Седум фонтани во централното градско подрачје во Куманово потрошиле 30 илјади кубни метри вода во периодот од март до ноември лани. Од јавното претпријатие „Водовод“ во Куманово информираат дека оваа вода се смета како загуба.

Седум фонтани во Куманово потрошиле 30.000 метри кубни вода

Вечер - 13.06.2018

Седум фонтани во централното градско подрачје во Куманово потрошиле 30 илјади кубни метри вода во периодот од март до ноември лани. Од јавното претпријатие “Водовод# во Куманово информираат дека оваа вода се смета како загуба.