TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали е опасно да се јаде компир кој никнал, зелен e или има кафени дамки?

ТВ21 - 20.02.2024

На секој од нас еднаш му се случило амбициозно да купиме поголема количина компири, да зготвиме неколку, а остатокот да заборавиме во задниот дел од оставата, чајната кујна. Неколку недели подоцна, имавте што да видите – креации кои личат на сè ...

Дали е опасно да се јаде компир кој никнал, зелен e или има кафени дамки?

Zoom - 20.02.2024

реклама На секој од нас еднаш му се случило амбициозно да купиме поголема количина компири, да зготвиме неколку, а остатокот да заборавиме во задниот дел од оставата, чајната кујна. Неколку недели подоцна, имавте што да видите – креации кои личат на ...