TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Премиера на филмот „Исчезнатиот” поддржан од Агенцијата за филм во киното Синеплекс Скопје

Либертас - 10.06.2021

Во кинoто Синеплекс во Скопје на 4 јуни се одржа премиера на долгометражниот игран филм „Исчезнатиот“ на режисерот Арбен Тачи. Филмот е финансиран од страна на Агенција за филм. додека Косово и Албанија се влезени како копродуценти преку нивните ...

Премиера на филмот „Исчезнатиот” поддржан од Агенцијата за филм во киното Синеплекс Скопје

Опсервер - 10.06.2021

Во кинoто Синеплекс во Скопје на 4 јуни се одржа премиера на долгометражниот игран филм „Исчезнатиот“ на режисерот Арбен Тачи. Филмот е финансиран од страна на Агенција за филм. додека Косово и Албанија се влезени како копродуценти преку нивните ...

Премиера на филмот „Исчезнатиот” поддржан од Агенцијата за филм во киното Синеплекс Скопје

MakPress - 10.06.2021

Во кинoто Синеплекс во Скопје на 4 јуни се одржа премиера на долгометражниот игран филм „Исчезнатиот“ на режисерот Арбен Тачи. Филмот е финансиран од страна на Агенција за филм. додека Косово и Албанија се влезени како копродуценти преку нивните ...