TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Средношколски самит: Спречени сме да учиме бидејќи имаме стари и искинати учебници

Алфа - 01.10.2022

Воопшто не е пријатно да се учи од стари или искинати учебници, вели Анисија Угриновска, претедател и основач на организација за дијалог и афирмација на средношколците, на денешниот прв национален средношколски самит.

Прв Национален средношколски самит

24Инфо - 01.10.2022

На Економскиот факултет при УКИМ денеска се одржа првиот Национален средношколски самит на кој средношколците имаа можност да ги истакнаат своите ставови и предлог решенија за проблемите со кои се соочуваат во образовниот систем.

Прв Национален средношколски самит

Опсервер - 01.10.2022

На Економскиот факултет при УКИМ денеска се одржа првиот Национален средношколски самит на кој средношколците имаа можност да ги истакнаат своите ставови и предлог решенија за проблемите со кои се соочуваат во образовниот систем.

Прв Национален средношколски самит

MakPress - 02.10.2022

На Економскиот факултет при УКИМ денеска се одржа првиот Национален средношколски самит на кој средношколците имаа можност да ги истакнаат своите ставови и предлог решенија за проблемите со кои се соочуваат во образовниот систем.