TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Црни сончогледи за кочанските бели дробови“: Герила-акција на граѓанската иницијатива „За чист воздух во Кочани“

Слободен Печат - 22.05.2022

Граѓанската иницијатива „За чист воздух во Кочани“ попладнево организираше герила-акција во која постави уметничка инсталација со црно обоени метални сончогледи пред влезот на Општина Кочани.

Црни сончогледи за кочанските бели дробови – герила акција на граѓанската иницијатива „За чист воздух во Кочани“

Вечер Прес - 22.05.2022

Граѓанската иницијатива „За чист воздух во Кочани“ попладнево организираше герила акција во која постави уметничка инсталација со црно обоени метални сончогледи пред влезот на Општина Кочани.

Црни сончогледи за кочанските бели дробови – герила акција на граѓанската иницијатива „За чист воздух во Кочани“

MakPress - 23.05.2022

Граѓанската иницијатива „За чист воздух во Кочани“ попладнево организираше герила акција во која постави уметничка инсталација со црно обоени метални сончогледи пред влезот на Општина Кочани.