TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пехчево доби фестивалска сцена и туристичко-информативен центар

Сител - 11.10.2018

Општина Пехчево во рамки на меѓуграничниот проект „Платформа за меѓуграничен фестивалски туризам“ доби фестивалска сцена со комплетно озвучување и опрема, како и современ туристичко-информативен центар.

Пехчево доби фестивалска сцена и туристичко-информативен центар

1tv - 11.10.2018

Општина Пехчево во рамки на меѓуграничниот проект „Платформа за меѓуграничен фестивалски туризам“ доби фестивалска сцена со комплетно озвучување и опрема, како и современ туристичко-информативен центар.

Пехчево домаќин на фестивал за прекуграничен фестивалски туризам

А1 On - 10.10.2018

Општина Пехчево е организатор на првиот фестивал за прекуграничен фестивалски туризам. Според градоначалникот Драган Тренчовски, фестивалот ќе се одржи на 11 октомври, а е дел од проектот „Платформа за прекуграничен фестивалски туризам на полето на ...

Пехчево доби фестивалска сцена и туристичко-информативен центар

Вечер - 11.10.2018

Општина Пехчево во рамки на меѓуграничниот проект „Платформа за меѓуграничен фестивалски туризам“ доби фестивалска сцена со комплетно озвучување и опрема, како и современ туристичко-информативен центар.

Пехчево доби фестивалска сцена и туристичко-информативен центар

А1 On - 11.10.2018

Општина Пехчево во рамки на меѓуграничниот проект „Платформа за меѓуграничен фестивалски туризам“ доби фестивалска сцена со комплетно озвучување и опрема, како и современ туристичко-информативен центар.