TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Деца нападнати во училиште во Ѓорче Петров

Курир - 25.11.2021

На 24.11.2021 во 19:00 часот во СВР Скопје, Д.Г.(47) од Скопје пријавил дека околу 09:40 часот во основно училиште на подрачјето на Ѓорче Петров, по претходно недоразбирање, неговиот малолетен син и негов соученик биле физички нападнати од О.А..

Две деца нападнати во основно училиште во Општина Ѓорче Петров

Сител - 25.11.2021

Вчера во 19.00 часот во СВР Скопје, Д.Г.(47) од Скопје пријавил дека околу 09.40 часот во основно училиште на подрачјето на Ѓорче Петров, по претходно недоразбирање, неговиот малолетен син и негов соученик биле физички нападнати од О.А.

Двајца ученици физички нападнати во Ѓорче Петров

Скопје инфо - 25.11.2021

На 24.11.2021 во 19.00 часот во СВР Скопје, Д.Г.(47) од Скопје пријавил дека околу 09.40 часот во основно училиште на подрачјето на Ѓорче Петров, по претходно недоразбирање, неговиот малолетен син и негов соученик биле физички нападнати од О.А..

Деца нападнати во училиште во Ѓорче Петров

Република - 25.11.2021

На 24.11.2021 во 19:00 часот во СВР Скопје, Д.Г.(47) од Скопје пријавил дека околу 09:40 часот во основно училиште на подрачјето на Ѓорче Петров, по претходно недоразбирање, неговиот малолетен син и негов соученик биле физички нападнати од О.А..

Средношколка нападната од соученички

Курир - 25.11.2021

Седумнаесетгодишна тетовка вчера (24 ноември) во 14 часот и 50 минути во СВР Тетово пријавила дека во ходник на средно училиште каде учела физички била нападната од две други соученички, а поради претходни меѓусебни недоразбирања, информираат од СВР ...

Средношколка нападната од соученички

Lider - 25.11.2021

Седумнаесетгодишна тетовка вчера (24 ноември) во 14 часот и 50 минути во СВР Тетово пријавила дека во ходник на средно училиште каде учела физички била нападната од две други соученички, а поради претходни меѓусебни недоразбирања, информираат од СВР ...

Средношколка нападната од соученички

Република - 25.11.2021

Седумнаесетгодишна тетовка вчера (24 ноември) во 14 часот и 50 минути во СВР Тетово пријавила дека во ходник на средно училиште каде учела физички била нападната од две други соученички, а поради претходни меѓусебни недоразбирања, информираат од СВР ...

Тепачка поради недоразбирање во сообраќајот во Карпош

Курир - 24.11.2021

На 23.11.2021 во 15:15 часот во СВР Скопје, И.К.(40) од Скопје пријавил дека во 14:50 часот на подрачје на Карпош, по претходно недоразбирање во сообраќајот, бил физички нападнат од З.М.(61) од Скопје.