TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Филипче: СДСМ ќе го искористи сиот човечки потенцијал и од новите и од старите кадри

Бриф - 19.06.2024

СДСМ мора да го искористи сиот човечки потенцијал што го има. Филипче најавува стратегија за млади и нови кадри во СДСМ, но остава отворена врата за експертизата и на стари членови кои изминативе 30 години гравитираат во партијата.

Филипче: На СДСМ му потребни нови луѓе, но и старите членови интелектуалци, социјалдемократи

Канал5 - 19.06.2024

Кандидатот за претседател на СДСМ, проф. д-р Венко Филипче денеска оствари средби со сопартијците од Општинските организации на Ѓорче Петров и Карпош. На средбите, Филипче истакна дека СДСМ ќе биде партија отворена за сите стари и нови членови кои ...

Филипче: На СДСМ му потребни нови луѓе, но и старите членови интелектуалци, социјалдемократи

Либертас - 19.06.2024

Кандидатот за претседател на СДСМ, проф. д-р Венко Филипче денеска оствари средби со сопартијците од Општинските организации на Ѓорче Петров и Карпош. На средбите, Филипче истакна дека СДСМ ќе биде партија отворена за сите стари и нови членови кои ...

Филипче: На СДСМ му потребни нови луѓе, но и старите членови интелектуалци, социјалдемократи

24Инфо - 19.06.2024

Кандидатот за претседател на СДСМ, проф. д-р Венко Филипче денеска оствари средби со сопартијците од Општинските организации на Ѓорче Петров и Карпош. На средбите, Филипче истакна дека СДСМ ќе биде партија отворена за сите стари и нови членови кои ...

Филипче: На СДСМ му потребни нови луѓе, но и старите членови интелектуалци, социјалдемократи

Zoom - 19.06.2024

Кандидатот за претседател на СДСМ, проф. д-р Венко Филипче денеска оствари средби со сопартијците од Општинските организации на Ѓорче Петров и Карпош. На средбите, Филипче истакна дека СДСМ ќе биде партија отворена за сите стари и нови членови кои ...

„Ќе развијам модел на привлекување квалитетни кадри, на млади и независни експерти“, Филипче се сретна со сопартијци од ...

ММС - 19.06.2024

Кандидатот за претседател на СДСМ, проф. д-р Венко Филипче денеска оствари средби со сопартијците од Општинските организации на Ѓорче Петров и Карпош. На средбите, Филипче истакна дека СДСМ ќе биде партија отворена за сите стари и нови членови кои ...

Филипче: На СДСМ му се потребни нови луѓе, но и старите членови интелектуалци, социјалдемократи

А1 On - 19.06.2024

Кандидатот за претседател на СДСМ, Венко Филипче денеска оствари средби со сопартијците од Општинските организации на Ѓорче Петров и Карпош. На средбите, Филипче истакна дека СДСМ ќе биде партија отворена за сите стари и нови членови кои ќе ...

Филипче: На СДСМ му потребни нови луѓе, но и старите членови интелектуалци

Press24 - 19.06.2024

Кандидатот за претседател на СДСМ, проф. д-р Венко Филипче денеска оствари средби со сопартијците од Општинските организации на Ѓорче Петров и Карпош. На средбите, Филипче истакна дека СДСМ ќе биде партија отворена за сите стари и нови членови кои ...

Филипче: На СДСМ му потребни нови луѓе, но и старите членови интелектуалци, социјалдемократи

Фокус - 19.06.2024

Често слушам дека се потребни нови луѓе во партијата, но и дека сите треба да си одат и дојдат целосно нови. Ова е многу исклучувачка политика која ги генерализира проблемите во партијата.

Филипче држи говор пред сликата на Тито

Република - 19.06.2024

Кандидатот за претседател на СДСМ, проф. д-р Венко Филипче денеска оствари средби со сопартијците од Општинските организации на Ѓорче Петров и Карпош. На средбите, Филипче истакна дека СДСМ ќе биде партија отворена за сите стари и нови членови кои ...

Филипче: Во услови кога има се помалку луѓе кои сакаат да се вклучуваат во политиката, треба да се искористи целиот ...

Локално - 19.06.2024

Кандидатот за претседател на СДСМ, проф. д-р Венко Филипче денеска оствари средби со сопартијците од Општинските организации на Ѓорче Петров и Карпош. На средбите, Филипче истакна дека СДСМ ќе биде партија отворена за сите стари и нови членови кои ...

Филипче: Вклучување на сите, не само на нови кадри во партијата

Бриф - 19.06.2024

Квалитетни кадри, млади и независни експерти кои ќе донесат свежина, но и членови на минатите раководства на партијата, кандидатот за претседател на СДСМ, Венко Филипче најавува дека во СДСМ ќе бидат добредојдени сите кои сакаат да придонесат за ...

Филипче: СДСМ мора да го искористи сиот човечки потенцијал што го има

Слободен Печат - 19.06.2024

СДСМ мора да го искористи сиот човечки потенцијал што го имa, најави кандидатот за нов претседател на СДСМ Венко Филипче. Тој најави стратегија за млади и нови кадри во СДСМ, но како што рече остава отворена врата за експертизата и на стари членови ...

Филипче: Вклучување на сите, не само на нови кадри во партијата

Рацин - 19.06.2024

Квалитетни кадри, млади и независни експерти кои ќе донесат свежина, но и членови на минатите раководства на партијата, кандидатот за претседател на СДСМ, Венко Филипче најавува дека во СДСМ ќе бидат добредојдени сите кои сакаат да придонесат за ...

Филипче: вклучување на сите, не само на нови кадри во партијата

Тера - 19.06.2024

Квалитетни кадри, млади и независни експерти кои ќе донесат свежина, но и членови на минатите раководства на партијата, кандидатот за претседател на СДСМ, Венко Филипче најавува дека во СДСМ ќе бидат добредојдени сите кои сакаат да придонесат за ...

ФИЛИПЧЕ СО ПЛАН: Еве како ќе привлекува нови кадри во партијата

Фактор - 20.06.2024

Кандидатот за претседател на СДСМ, проф. д-р Венко Филипче вчера оствари средби со сопартијците од Општинските организации на Ѓорче Петров и Карпош. На средбите, Филипче истакна дека СДСМ ќе биде партија отворена за сите стари и нови членови кои ќе ...

Филипче: На СДСМ му се потребни нови луѓе, но и старите членови интелектуалци, социјалдемократи

Независен - 20.06.2024

Кандидатот за претседател на СДСМ, проф. д-р Венко Филипче денеска оствари средби со сопартијците од Општинските организации на Ѓорче Петров и Карпош. На средбите, Филипче истакна дека СДСМ ќе биде партија отворена за сите стари и нови членови кои ...

Филипче: На СДСМ му се потребни нови луѓе, но и старите членови интелектуалци, социјалдемократи

Макфакс - 20.06.2024

Кандидатот за претседател на СДСМ, Венко Филипче оствари средби со сопартијците од Општинските организации на Ѓорче Петров и Карпош. На средбите, Филипче истакна дека СДСМ ќе биде партија отворена за сите стари и нови членови кои ќе придонесат за ...

Филипче: На СДСМ му се потребни нови луѓе, но и старите членови интелектуалци, социјалдемократи

Опсервер - 20.06.2024

Кандидатот за претседател на СДСМ, Венко Филипче оствари средби со сопартијците од Општинските организации на Ѓорче Петров и Карпош. На средбите, Филипче истакна дека СДСМ ќе биде партија отворена за сите стари и нови членови кои ќе придонесат за ...