TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ѓорѓи Спасов: Кога Геровски ја зборува вистината?

1tv - 15.08.2019

Кога Геровски ја зборува вистината? На својата феjсбук страница денес Геровски во одговор на некои прашања пишува: „Oд вечерта пред првото апсење за “Империја” до денес со Орце Камчев се имам видено на кратко два пати и немаме разговарано ни за ...

Спасов: Кога Геровски ја зборува вистината?

iPortal - 15.08.2019

На својата феjсбук страница денес Геровски во одговор на некои прашања пишува: „Oд вечерта пред првото апсење за “Империја” до денес со Орце Камчев се имам видено на кратко два пати и немаме разговарано ни за “Империја” ни за “Рекет”.

Ѓорги Спасов: Кога Героски ја зборува вистината?

Centar - 15.08.2019

Фејсбук статус на професор Ѓорги Спасов: Кога Геровски ја зборува вистината? На својата феjсбук страница денес Геровски во одговор на некои прашања пишува: „Oд вечерта пред првото апсење за “Империја” до денес со Орце Камчев се имам видено на кратко ...