TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пачулија го објави неговото заминување во Детроит

А1 On - 12.07.2018

Грузискиот кошаркар Заза Пачулија на неговиот Инстаграм профил го објави трансферот од Голден Стејт во Детроит. Грузиецот за актуелниот НБА првак настапуваше од 2016 година. – Не можам да опишам со зборови колку сум благодарен за можноста и ...

Пачулија го објави неговото заминување во Детроит

1tv - 12.07.2018

Грузискиот кошаркар Заза Пачулија на неговиот Инстаграм профил го објави трансферот од Голден Стејт во Детроит. Грузиецот за актуелниот НБА првак настапуваше од 2016 година. – Не можам да опишам со зборови колку сум благодарен за можноста и ...

Пачулија го објави неговото заминување во Детроит

Sport M - 12.07.2018

Грузискиот кошаркар Заза Пачулија на неговиот Инстаграм профил го објави трансферот од Голден Стејт во Детроит. Грузиецот за актуелниот НБА првак настапуваше од 2016 година. – Не можам да опишам со зборови колку сум благодарен за можноста и ...

Пачулија го објави неговото заминување во Детроит

Либертас - 12.07.2018

Грузискиот кошаркар Заза Пачулија на неговиот Инстаграм профил го објави трансферот од Голден Стејт во Детроит. Грузиецот за актуелниот НБА првак настапуваше од 2016 година. – Не можам да опишам со зборови колку сум благодарен за можноста и ...