TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Етиопиан ерлајнс: Дополнителната обука за Боинг 737 Макс можеби беше недоволна

24Инфо - 24.03.2019

Извршниот директор на Етиопиан Ерлајнс Теволде Гебремариам, по несреќата на атиопскиот авион во кој загинаа 157 лица, изјави дека предупредувањата и барањата за дополнителна обука за сега приземјените Боинг 737 Макс авиони, можеби биле недоволни.

Зошто Боинг 737 Макс е тешко да се замени со Ербас А320

Фактор - 23.03.2019

Некои клиенти веќе посочија дека ќе ги откажат своите нарачки на Боинг 737MAX, по несреќите во Индонезија и Етиопија, но експертите велат дека замената со конкурентен модел не оди лесно . Гаруда Индонезија соопшти дека може да ја откаже испораката ...

Етиопиан ерлајнс: Дополнителната обука за Боинг 737 Макс можеби беше недоволна

+инфо - 24.03.2019

Извршниот директор на Етиопиан Ерлајнс Теволде Гебремариам, по несреќата на атиопскиот авион во кој загинаа 157 лица, изјави дека предупредувањата и барањата за дополнителна обука за сега приземјените Боинг 737 Макс авиони, можеби биле недоволни.

„Етиопијан ерлајнс“: Дополнителната обука за „боинг 737 макс“ можеби беше недоволна

Независен - 24.03.2019

Извршниот директор на Етиопиан ерлајнс, Теволде Гебремариам, по несреќата на етиопскиот авион во кој загинаа 157 лица, изјави дека предупредувањата и барањата за дополнителна обука за сега приземјените боинг 737 макс авиони, можеби биле недоволни.

Етиопиан ерлајнс: Дополнителната обука за Боинг 737 Макс можеби беше недоволна

Опсервер - 24.03.2019

Извршниот директор на Етиопиан Ерлајнс Теволде Гебремариам, по несреќата на атиопскиот авион во кој загинаа 157 лица, изјави дека предупредувањата и барањата за дополнителна обука за сега приземјените Боинг 737 Макс авиони, можеби биле недоволни.

Етиопиан ерлајнс: Дополнителната обука за Боинг 737 Макс можеби беше недоволна

Нетпрес - 24.03.2019

Извршниот директор на Етиопиан Ерлајнс Теволде Гебремариам, по несреќата на атиопскиот авион во кој загинаа 157 лица, изјави дека предупредувањата и барањата за дополнителна обука за сега приземјените Боинг 737 Макс авиони, можеби биле недоволни.

Етиопиан ерлајнс: Дополнителната обука за Боинг 737 Макс можеби беше недоволна

MakPress - 24.03.2019

Извршниот директор на Етиопиан Ерлајнс Теволде Гебремариам, по несреќата на атиопскиот авион во кој загинаа 157 лица, изјави дека предупредувањата и барањата за дополнителна обука за сега приземјените Боинг 737 Макс авиони, можеби биле недоволни.

Етиопиан ерлајнс: Дополнителната обука за Боинг 737 Макс можеби беше недоволна

А1 On - 24.03.2019

Извршниот директор на Етиопиан Ерлајнс Теволде Гебремариам, по несреќата на атиопскиот авион во кој загинаа 157 лица, изјави дека предупредувањата и барањата за дополнителна обука за сега приземјените Боинг 737 Макс авиони, можеби биле недоволни.