TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Инстаграм укинува една позната опција: Едни ќе излудат, други ќе воздивнат!

Кумановски м. - 10.10.2019

Инстаграм донесе одлука со која ќе биде уште потешко да се „шпионира“ што прават другите луѓе на оваа социјална мрежа. Платформата оваа недела ќе ја укине „Followiing Activity“ преку која корисниците успеаја да следат што лајкуваат нивните ...

Инстаграм го отстранува “Following“ табот во мобилната апликација

Точка - 09.10.2019

Мобилната апликација Инстаграм поминува низ некои промени, а наскоро ќе биде отстранет “Following“ табот од Heart менито. Од Инстраграм го потврдија ова и поради тоа имаат и неколку причини.

Инстаграм го укинува „Following“ табот во мобилната апликација

Канал5 - 09.10.2019

Инстаграм мобилната апликација претрпува некои промени а наскоро од неа ќе биде отстранет и „Following“ табот од менито. Инстаграм го потврди ова истакнувајќи дека „Following“ табот ќе се исфрли од неколку причини.

Голема промена: Инстаграм ги менува правилата на „игра“

Локално - 09.10.2019

Инстаграм работат на многу промени на својата апликација, а она што поголемиот дел корисници веќе го забележаа е дека недостига табот „Following“ од менито каде следевме од кого сме добиле лајк или коментар.

Забележавте ли? Инстаграм ја згасна опцијата за „следење“

iPortal - 09.10.2019

Инстаграм работат на многу промени на својата апликација, а она што поголемиот дел корисници веќе го забележаа е дека недостига табот „Following“ од менито каде следевме од кого сме добиле лајк или коментар.

Голема промена: Инстаграм ги менува правилата на „игра“

Скопје24 - 09.10.2019

Инстаграм работат на многу промени на својата апликација, а она што поголемиот дел корисници веќе го забележаа е дека недостига табот „Following“ од менито каде следевме од кого сме добиле лајк или коментар.

Проверете какви новости има на Инстаграм

Сител - 09.10.2019

Инстаграм работат на многу промени на својата апликација, а она што поголемиот дел корисници веќе го забележаа е дека недостига табот „Following“ од менито каде следевме од кого сме добиле лајк или коментар.

Проверете какви новости има на Инстаграм

4NEWS - 09.10.2019

Инстаграм работат на многу промени на својата апликација, а она што поголемиот дел корисници веќе го забележаа е дека недостига табот „Following“ од менито каде следевме од кого сме добиле лајк или коментар.

Голема промена: Инстаграм ги менува правилата на „игра“

Студенти - 09.10.2019

Инстаграм работат на многу промени на својата апликација, а она што поголемиот дел корисници веќе го забележаа е дека недостига табот „Following“ од менито каде следевме од кого сме добиле лајк или коментар.

Инстаграм укинува една позната опција: Едни ќе излудат, други ќе воздивнат!

Курир - 10.10.2019

Инстаграм донесе одлука со која ќе биде уште потешко да се „шпионира“ што прават другите луѓе на оваа социјална мрежа. Платформата оваа недела ќе ја укине „Followiing Activity“ преку која корисниците успеаја да следат што лајкуваат нивните ...

Инстаграм укинува една позната опција: Едни ќе излудат, други ќе воздивнат

Вистина.мк - 10.10.2019

Инстаграм донесе одлука со која ќе биде уште потешко да се „шпионира“ што прават другите луѓе на оваа социјална мрежа. Платформата оваа недела ќе ја укине „Followiing Activity“ преку која корисниците успеаја да следат што лајкуваат нивните ...

Инстаграм укинува една позната опција: Едни ќе излудат, други ќе воздивнат!

Пулс24 - 10.10.2019

Инстаграм донесе одлука со која ќе биде уште потешко да се „шпионира“ што прават другите луѓе на оваа социјална мрежа. Платформата оваа недела ќе ја укине „Followiing Activity“ преку која корисниците успеаја да следат што лајкуваат нивните ...