TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

АЕК: Нема простор за паника, нема опасност од 5Г технологијата

Сител - 02.12.2019

Нема простор за паника – зрачењето од 5Г технологијата не е штетно за човековото здравје- покажало истражувањето на Агенцијата за електронски комуникации. Направиле анализа колку новите технологии го зголемуваат нејонизирачкото зрачење.

Директорот на АЕК смиpувa: Нема основа граѓаните да се зaгpижени поради 5Г и новите технологии

365 - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) – Сашо Димитријоски.

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на 5Г

Канал5 - 02.12.2019

Дали имаат основ стравувањата дека воведувањето на 5Г технологијата, може да има штетни влијанија по здравјето? Дилемата е глобална и за неа се дебатира насекаде во светот, а загриженост има и кај нас, по најавите дека еден од операторите веќе е ...

АЕК: 5Г технологијата безбедна за граѓаните

Алсат-М - 02.12.2019

Граѓаните да не стравуваат – 5Г технологијата. По ниту еден основ не е штетна по човековото здравје, уверуваат од Агенцијата за електронски комуникации. По најавата за поставување на оваа технологија, на глобално ниво граѓанските здруженија отворија ...

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на 5Г

Курир - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.

АЕК ќе презентира податоци за квалитетот на мобилните мрежи и влијанието на 5Г

Курир - 02.12.2019

Квалитетот на јавните мобилни мрежи на национално ниво и влијанието на новите технологии врз здравјето на луѓето, ќе бидат теми на денешниот втор јавен сотанок за 2019 годна на Агенцијата за електронски комуникации.

АЕК ќе презентира податоци за квалитетот на мобилните мрежи и влијанието на 5Г

Опсервер - 02.12.2019

Квалитетот на јавните мобилни мрежи на национално ниво и влијанието на новите технологии врз здравјето на луѓето, ќе бидат теми на денешниот втор јавен сотанок за 2019 годна на Агенцијата за електронски комуникации.

АЕК ќе презентира податоци за квалитетот на мобилните мрежи и влијанието на 5Г

Канал5 - 02.12.2019

Квалитетот на јавните мобилни мрежи на национално ниво и влијанието на новите технологии врз здравјето на луѓето, ќе бидат теми на денешниот втор јавен сотанок за 2019 годна на Агенцијата за електронски комуникации.

АЕК ќе презентира податоци за квалитетот на мобилните мрежи и влијанието на 5Г

ММС - 02.12.2019

Квалитетот на јавните мобилни мрежи на национално ниво и влијанието на новите технологии врз здравјето на луѓето, ќе бидат теми на денешниот втор јавен сотанок за 2019 годна на Агенцијата за електронски комуникации.

АЕК ќе презентира податоци за квалитетот на мобилните мрежи и влијанието на 5Г

24 Вести - 02.12.2019

Квалитетот на јавните мобилни мрежи на национално ниво и влијанието на новите технологии врз здравјето на луѓето, ќе бидат теми на денешниот втор јавен сотанок за 2019 годна на Агенцијата за електронски комуникации.

АЕК ќе презентира податоци за квалитетот на мобилните мрежи и влијанието на 5Г

Сител - 02.12.2019

Квалитетот на јавните мобилни мрежи на национално ниво и влијанието на новите технологии врз здравјето на луѓето, ќе бидат теми на денешниот втор јавен сотанок за 2019 годна на Агенцијата за електронски комуникации.

АЕК ќе презентира податоци за квалитетот на мобилните мрежи и влијанието на 5Г

MakPress - 02.12.2019

Квалитетот на јавните мобилни мрежи на национално ниво и влијанието на новите технологии врз здравјето на луѓето, ќе бидат теми на денешниот втор јавен сотанок за 2019 годна на Агенцијата за електронски комуникации.

АЕК: 5Г технологијата не претставува никаква опасност

Алфа - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.

АЕК тврди дека 5 Г не влијае штетно на човечкото здравје

Фокус - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

Канал5 - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

24Инфо - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.

АЕК: Граѓаните не треба да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

Слободен Печат - 02.12.2019

Анализите покажуваат дека сме далеку под границите кои се светски параметар за зрачењето. Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача ...

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

Опсервер - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.

АЕК смирува: Нема штети од зрачењето на 5Г технологијата

+инфо - 02.12.2019

Споредбената анализа на АЕК за тоа дали новите технологии го зголемуваат нејонизирачкото зрачење, според најновите мерења извршени кај 149 градинки покажале дека вредностите на нејонизирачкото зрачење се многупати помали од дозволените гранични ...

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

Локално - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.

АЕК: Шпекулации се дека 5Г е штетна

Денешен - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

Денар - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.

АЕК: Нема основа за загриженост за штетноста од зрачењето на новите технологии

МКД - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.

АЕК за 5Г: Анализите покажуваат дека сме далеку под границите кои се светски параметар за зрачењето

iPortal - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.

Според АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

ММС - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

Либертас - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

Скопје инфо - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.

АЕК смирува, граѓаните нема основа да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

Нетпрес - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на 5G

USB - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5G технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК, Сашо Димитријоски.

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

MakPress - 02.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.

АЕК ги смирува граѓаните: Нема потреба за загриженост, нема штети од 5Г технологијата

Независен - 02.12.2019

Нема простор за паника – зрачењето од 5Г технологијата не е штетно за човековото здравје- покажало истражувањето на Агенцијата за електронски комуникации. Направиле анализа колку новите технологии го зголемуваат нејонизирачкото зрачење.

АЕК: Нема простор за паника, нема опасност од 5Г

Иновативност - 02.12.2019

Нема простор за паника – зрачењето од 5Г технологијата не е штетно за човековото здравје- покажало истражувањето на Агенцијата за електронски комуникации. Направиле анализа колку новите технологии го зголемуваат нејонизирачкото зрачење.

АЕК: Нема опасност од 5Г технологијата, граѓаните пак го докажуваат спротивното

Скопје1 - 02.12.2019

Нема простор за паника – зрачењето од 5Г технологијата не е штетно за човековото здравје- покажало истражувањето на Агенцијата за електронски комуникации. Направиле анализа колку новите технологии го зголемуваат нејонизирачкото зрачење.

АЕК: Нема штети од зрачењето на 5Г-технологијата

Н.Македонија - 03.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и од идната примена на 5Г-технологијата, порача вчера директорот на Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) Сашо Димитријоски, откога во ...

АЕК ги смирува граѓаните - 5G мрежата нема штетни зрачења

Телефони.мк - 03.12.2019

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски.