TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Саудиските газди на Њукасл се инвеститори во компанијата која го купи Челси?

TopSport - 06.08.2022

Газдите на Њукасл јунајтед, Саудискиот јавен инвестициски фонд (ПИФ), исто така се инвеститори во новите газди на Челси, „Клирлејк капитал“, создавајќи интересна ситуација на конфликт на интереси, тврди „Дејли мејл“.

Саудиските газди на Њукасл се инвеститори во компанијата која го купи Челси?

Макфакс - 06.08.2022

Газдите на Њукасл јунајтед, Саудискиот јавен инвестициски фонд (ПИФ), исто така се инвеститори во новите газди на Челси, „Клирлејк капитал“, создавајќи интересна ситуација на конфликт на интереси, тврди „Дејли мејл“.

Саудиските газди на Њукасл се инвеститори во компанијата која го купи Челси?

А1 On - 06.08.2022

Газдите на Њукасл јунајтед, Саудискиот јавен инвестициски фонд (ПИФ), исто така се инвеститори во новите газди на Челси, „Клирлејк капитал“, создавајќи интересна ситуација на конфликт на интереси, тврди „Дејли мејл“.