TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со електраната „КОГЕЛ“ за третина може да се зголеми бројот на корисници на парно греење во Гази Баба, Бутел и Чаир

Мета - 14.02.2020

Со новата когенеративна гасна електрана „КОГЕЛ“, лоцирана во кругот на скопската железарница, за една третина може да се зголеми постојниот број на приклучени корисници на парно греење на „ЕСМ – Подружница енергетика“ во скопските општини Гази Баба, ...

АД ЕСМ: Новата когенеративна гасна електрана „КОГЕЛ“ со значаен удел во електроенергетскиот систем

Сител - 14.02.2020

Од почетокот на грејната сезона, заклучно со 31 јануари годинава новиот енергетски капацитет, когенеративната гасна електрана КОГЕЛ има произведено 14.000 MWh електрична енергија и 2.622 MWh топлинска енергија, соопшти денеска АД Електрани на ...

КОГЕЛ произведе 14.000 MWh струја

Вечер Прес - 14.02.2020

Од почетокот на грејната сезона, заклучно со 31 јануари годинава новиот енергетски капацитет, когенеративната гасна електрана КОГЕЛ има произведено 14.000 MWh електрична енергија и 2.622 MWh топлинска енергија, соопшти денеска АД Електрани на ...

АД ЕСМ: Новата когенеративна гасна електрана „КОГЕЛ” со значаен удел во електроенергетскиот систем

24Инфо - 14.02.2020

Од почетокот на грејната сезона, заклучно со 31 јануари годинава новиот енергетски капацитет, когенеративната гасна електрана КОГЕЛ има произведено 14.000 MWh електрична енергија и 2.622 MWh топлинска енергија, соопшти денеска АД Електрани на ...

АД ЕСМ: Новата когенеративна гасна електрана „КОГЕЛ“ со значаен удел во електроенергетскиот систем

MakPress - 14.02.2020

Од почетокот на грејната сезона, заклучно со 31 јануари годинава новиот енергетски капацитет, когенеративната гасна електрана КОГЕЛ има произведено 14.000 MWh електрична енергија и 2.622 MWh топлинска енергија, соопшти денеска АД Електрани на ...

АД ЕСМ: Новата когенеративна гасна електрана „КОГЕЛ“ со значаен удел во електроенергетскиот систем

Опсервер - 14.02.2020

) – Од почетокот на грејната сезона, заклучно со 31 јануари годинава новиот енергетски капацитет, когенеративната гасна електрана КОГЕЛ има произведено 14.000 MWh електрична енергија и 2.622 MWh топлинска енергија, соопшти денеска АД Електрани на ...

Со електраната „КОГЕЛ“ за третина може да се зголеми бројот на корисници на парно греење во Гази Баба, Бутел и Чаир

Либертас - 14.02.2020

Со новата когенеративна гасна електрана „КОГЕЛ“, лоцирана во кругот на скопската железарница, за една третина може да се зголеми постојниот број на приклучени корисници на парно греење на „ЕСМ – Подружница енергетика“ во скопските општини Гази Баба, ...