TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наставниците и професорите од хрватските училишта во генерален штрајк

Радио МОФ - 10.10.2019

Утрово во основните и средните училишта во Хрватска започна генерален штрајк. Денеска штрајкуваат сите училишта, додека од утре, секој ден, вработените ќе штрајкуваат во различни општини. Синдикатите бараат покачување на коефициентите за пресметка ...

Штрајк во хрватските основни и средни училишта

Независен - 10.10.2019

Челниците во синдикатите во образовението во Хрватска по неуспешните преговори со Владата најавија од денеска почеток на штрајк во основните и средни училишта во државата. По вториот круг преговори, Владата не ги задоволи нивните барања за ...

Штрајк во хрватските основни и средни училишта

Локално - 10.10.2019

Челниците во синдикатите во образовението во Хрватска по неуспешните преговори со Владата најавија од денеска почеток на штрајк во основните и средни училишта во државата. По вториот круг преговори, Владата не ги задоволи нивните барања за ...

Штрајк во хрватските основни и средни училишта

А1 On - 10.10.2019

Челниците во синдикатите во образовението во Хрватска по неуспешните преговори со Владата најавија од денеска почеток на штрајк во основните и средни училишта во државата. По вториот круг преговори, Владата не ги задоволи нивните барања за ...

Штрајк во хрватските основни и средни училишта

Слободен Печат - 10.10.2019

По вториот круг преговори, Владата не ги задоволи нивните барања за зголемување на коефициентот на сложеност на работа во образованието од 6,11 отсто. Челниците во синдикатите во образовението во Хрватска по неуспешните преговори со Владата најавија ...

Штрајк во хрватските основни и средни училишта

Опсервер - 10.10.2019

Челниците во синдикатите во образовението во Хрватска по неуспешните преговори со Владата најавија од денеска почеток на штрајк во основните и средни училишта во државата. По вториот круг преговори, Владата не ги задоволи нивните барања за ...

Штрајк во хрватските основни и средни училишта

24Инфо - 10.10.2019

Челниците во синдикатите во образовението во Хрватска по неуспешните преговори со Владата најавија од денеска почеток на штрајк во основните и средни училишта во државата. По вториот круг преговори, Владата не ги задоволи нивните барања за ...

Штрајк во хрватските основни и средни училишта

+инфо - 10.10.2019

Челниците во синдикатите во образовението во Хрватска по неуспешните преговори со Владата најавија од денеска почеток на штрајк во основните и средни училишта во државата. По вториот круг преговори, Владата не ги задоволи нивните барања за ...

Штрајк во училиштата во Хрватска за повисоки плати

Макфакс - 10.10.2019

Во основните и во средните училишта во Хрватска започна штрајк во кој се очекува да учествуваат повеќе од илјада образовни институции во земјата, откако Владата го одби барањето на двата образовни синдикати за зголемување на платите за 6 отсто.

Денес во Хрватска штрајк во основни и средни училишта

iPortal - 10.10.2019

Челниците во синдикатите во образовението во Хрватска по неуспешните преговори со Владата најавија од денеска почеток на штрајк во основните и средни училишта во државата. По вториот круг преговори, Владата не ги задоволи нивните барања за ...

Штрајк во хрватските основни и средни училишта

Телма - 10.10.2019

Челниците во синдикатите во образовението во Хрватска по неуспешните преговори со Владата најавија од денеска почеток на штрајк во основните и средни училишта во државата. По вториот круг преговори, Владата не ги задоволи нивните барања за ...

Штрајк во хрватските основни и средни училишта

Курир - 10.10.2019

Челниците во синдикатите во образовението во Хрватска по неуспешните преговори со Владата најавија од денеска почеток на штрајк во основните и средни училишта во државата. По вториот круг преговори, Владата не ги задоволи нивните барања за ...

Штрајк во училиштата во Хрватска за повисоки плати

Centar - 10.10.2019

Во основните и во средните училишта во Хрватска започна штрајк во кој се очекува да учествуваат повеќе од илјада образовни институции во земјата, откако Владата го одби барањето на двата образовни синдикати за зголемување на платите за 6 отсто.

Штрајк во хрватските основни и средни училишта

Факултети - 10.10.2019

Челниците во синдикатите во образованието во Хрватска, по неуспешните преговори со владата, денеска најавија почеток на штрајк во основните и во средни училишта во државата. По вториот круг преговори владата не ги задоволи нивните барања за ...

Штрајк во училиштата во Хрватска за повисоки плати

Н.Македонија - 10.10.2019

Во основните и во средните училишта во Хрватска започна штрајк во кој се очекува да учествуваат повеќе од илјада образовни институции во земјата, откако Владата го одби барањето на двата образовни синдикати за зголемување на платите за 6 отсто.

Штрајк во хрватските основни и средни училишта

Сител - 10.10.2019

Челниците во синдикатите во образовението во Хрватска по неуспешните преговори со Владата најавија од денеска почеток на штрајк во основните и средни училишта во државата. По вториот круг преговори, Владата не ги задоволи нивните барања за ...

Штрајк во хрватските основни и средни училишта

CivilMedia - 10.10.2019

Челниците во синдикатите во образовението во Хрватска по неуспешните преговори со Владата најавија од денеска почеток на штрајк во основните и средни училишта во државата. По вториот круг преговори, Владата не ги задоволи нивните барања за ...

Штрајк во хрватските основни и средни училишта

4NEWS - 10.10.2019

Челниците во синдикатите во образовението во Хрватска по неуспешните преговори со Владата најавија од денеска почеток на штрајк во основните и средни училишта во државата. По вториот круг преговори, Владата не ги задоволи нивните барања за ...

Штрајк во хрватските основни и средни училишта

MakPress - 10.10.2019

Челниците во синдикатите во образовението во Хрватска по неуспешните преговори со Владата најавија од денеска почеток на штрајк во основните и средни училишта во државата. По вториот круг преговори, Владата не ги задоволи нивните барања за ...