TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

До крајот на септември пријавување за бања и бесплатен викенд за пензионери

Република - 21.09.2015

Сите корисници на пензија до крајот на септември можат да аплицираат за користење услуги од проектите за бањско­климатска реакреација и бесплатен туристички викенд за 2016 година. Во рамки на овој проектот за бањско климатска рекреација државата на ...

Пратениците Пишев, Бонева и Гошев во посета на пензионерите во Бања Банско

Курир - 21.09.2015

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ од струмичкиот регион, Васил Пишев, Силвана Бонева и Славе Гошев ги посетија пензионерите во Бања Банско. Пензионерите престојуваат во хотелот „Цар Самуил“ преку проектот за бањско-климатска рекреација на пензионерите, ...

До крајот на септември пријавување за бања и бесплатен викенд за пензионери

Канал5 - 21.09.2015

Сите корисници на пензија до крајот на септември можат да аплицираат за користење услуги од проектите за бањско-климатска реакреација и бесплатен туристички викенд за 2016 година. Во рамки на овој проектот за бањско климатска рекреација државата на ...

До крајот на септември пријавување за бања и бесплатен викенд за пензионери

Репортер - 21.09.2015

Сите корисници на пензија до крајот на септември можат да аплицираат за користење услуги од проектите за бањско-климатска реакреација и бесплатен туристички викенд за 2016 година. Во рамки на овој проектот за бањско климатска рекреација државата на ...

До крајот на септември пријавување за бања и бесплатен викенд за пензионери

Денешен - 21.09.2015

Сите корисници на пензија до крајот на септември можат да аплицираат за користење услуги од проектите за бањско-климатска реакреација и бесплатен туристички викенд за 2016 година. Во рамки на овој проектот за бањско климатска рекреација државата на ...

До крајот на септември пријавување за бања и бесплатен викенд за пензионери

Сител - 21.09.2015

Сите корисници на пензија до крајот на септември можат да аплицираат за користење услуги од проектите за бањско-климатска реакреација и бесплатен туристички викенд за 2016 година. Во рамки на овој проектот за бањско климатска рекреација државата на ...

Бања и бесплатен туристички викенд: Пензионери побрзајте!

Press24 - 21.09.2015

Сите корисници на пензија до крајот на септември можат да аплицираат за користење услуги од проектите за бањско-климатска реакреација и бесплатен туристички викенд за 2016 година. Во рамки на овој проектот за бањско климатска рекреација државата на ...

До крајот на септември пријавување за бања и бесплатен викенд за пензионери

Н.Македонија - 21.09.2015

Сите корисници на пензија до крајот на септември можат да аплицираат за користење услуги од проектите за бањско-климатска реакреација и бесплатен туристички викенд за 2016 година Во рамки на овој проектот за бањско климатска рекреација државата на ...

Пријавување за бања и бесплатен викенд за пензионери до крајот на септември

Курир - 21.09.2015

Сите корисници на пензија до крајот на септември можат да аплицираат за користење услуги од проектите за бањско-климатска реакреација и бесплатен туристички викенд за 2016 година. Во рамки на овој проектот за бањско климатска рекреација државата на ...

Пензионерите до крајот на месецов аплицираат за бања и викенд

Нетпрес - 21.09.2015

Пензионерите до крајот на септември може да аплицираат за бесплатна бања и викенд за 2016-та година. Во рамки на проектот за бањско климатска рекреација државата на пензионерите им обезбедува 6 полни пансиони (ноќевање со три оброка дневно), бањска ...

До крајот на септември може да се аплицира за бања и бесплатен викенд за пензионери

Пулс24 - 21.09.2015

Сите корисници на пензија до крајот на септември можат да аплицираат за користење услуги од проектите за бањско-климатска реакреација и бесплатен туристички викенд за 2016 година. Во рамки на овој проектот за бањско климатска рекреација државата на ...

До крајот на септември пријавување за бања и бесплатен викенд за пензионери

Lider - 21.09.2015

Сите корисници на пензија до крајот на септември можат да аплицираат за користење услуги од проектите за бањско-климатска реакреација и бесплатен туристички викенд за 2016 година.Во рамки на овој проектот за бањско климатска рекреација државата на ...