TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рама подготвен за дијалог со опозицијата

Алсат-М - 22.05.2020

Албанскиот премиер Еди Рама за прв пат реагираше во врска со платформата што ја објави во петокот претседателот Илир Мета и која е испратена до партиите од април годинава, а во врска со координација за повеќе важни прашања.

Рама: Многу брзо ќе видите граѓанско движење кое ќе прерасне во партија на Мета

А1 On - 22.05.2020

Албанскиот премиер Еди Рама за телевизијата Њуз24 рече дека многу скоро ќе биде формирано ново граѓанско движење, кое ќе прерасне во партија на Мета, јави дописничката на МИА од Тирана. – Јас ви кажувам дека многу брзо ќе видите граѓанско движење, ...

Мета побара од обединетата опозиција да даде придонес во подготовката на изборната реформа во Албанија

А1 On - 21.05.2020

Албанскиот претседател Илир Мета денеска го нагласи значењето што треба да го даде обединетата опозиција со својот придонес во Политичкиот совет за подготовка на изборната реформа, и да покаже определба за враќање на легитимноста на сите институции ...

Мета побара од обединетата опозиција да даде придонес во подготовката на изборната реформа во Албанија

Курир - 21.05.2020

Албанскиот претседател Илир Мета денеска го нагласи значењето што треба да го даде обединетата опозиција со својот придонес во Политичкиот совет за подготовка на изборната реформа, и да покаже определба за враќање на легитимноста на сите институции ...

Мета побара од обединетата опозиција да даде придонес во подготовката на изборната реформа во Албанија

Опсервер - 21.05.2020

Тирана, 21 мај 2020 () – Албанскиот претседател Илир Мета денеска го нагласи значењето што треба да го даде обединетата опозиција со својот придонес во Политичкиот совет за подготовка на изборната реформа, и да покаже определба за враќање на ...

Мета побара од обединетата опозиција да даде придонес во подготовката на изборната реформа во Албанија

Либертас - 21.05.2020

– Албанскиот претседател Илир Мета денеска го нагласи значењето што треба да го даде обединетата опозиција со својот придонес во Политичкиот совет за подготовка на изборната реформа, и да покаже определба за враќање на легитимноста на сите ...

Мета побара од обединетата опозиција да даде придонес во подготовката на изборната реформа во Албанија

24Инфо - 21.05.2020

Албанскиот претседател Илир Мета денеска го нагласи значењето што треба да го даде обединетата опозиција со својот придонес во Политичкиот совет за подготовка на изборната реформа, и да покаже определба за враќање на легитимноста на сите институции ...

Мета побара од обединетата опозиција да даде придонес во подготовката на изборната реформа во Албанија

MakPress - 21.05.2020

Албанскиот претседател Илир Мета денеска го нагласи значењето што треба да го даде обединетата опозиција со својот придонес во Политичкиот совет за подготовка на изборната реформа, и да покаже определба за враќање на легитимноста на сите институции ...

Рама: Многу брзо ќе видите граѓанско движење кое ќе прерасне во партија на Мета

24Инфо - 22.05.2020

Албанскиот премиер Еди Рама за телевизијата Њуз24 рече дека многу скоро ќе биде формирано ново граѓанско движење, кое ќе прерасне во партија на Мета, јави дописничката на МИА од Тирана. – Јас ви кажувам дека многу брзо ќе видите граѓанско движење, ...

Рама:Убеден сум дека движењето на претседателот Мета наскоро ќе прерасне во партија

Република - 22.05.2020

Албанскиот премиер Еди Рама за телевизијата Њуз24 рече дека многу скоро ќе биде формирано ново граѓанско движење, кое ќе прерасне во партија на Мета, јави дописничката на МИА од Тирана. – Јас ви кажувам дека многу брзо ќе видите граѓанско движење, ...

Рама: Многу скоро ќе биде формирано ново граѓанско движење кое ќе прерасне во партија на Мета

Слободен Печат - 22.05.2020

Албанскиот премиер Еди Рама за телевизијата Њуз24 рече дека многу скоро ќе биде формирано ново граѓанско движење, кое ќе прерасне во партија на Мета, јави дописничката на МИА од Тирана. – Јас ви кажувам дека многу брзо ќе видите граѓанско движење, ...

Рама: Многу брзо ќе видите граѓанско движење кое ќе прерасне во партија на Мета

Опсервер - 22.05.2020

Тирана, 22 мај 2020 () – Албанскиот премиер Еди Рама за телевизијата Њуз24 рече дека многу скоро ќе биде формирано ново граѓанско движење, кое ќе прерасне во партија на Мета, јави дописничката на од Тирана.

Рама: Многу брзо ќе видите граѓанско движење кое ќе прерасне во партија на Мета

Денешен - 22.05.2020

Албанскиот премиер Еди Рама за телевизијата Њуз24 рече дека многу скоро ќе биде формирано ново граѓанско движење, кое ќе прерасне во партија на Мета, јави дописничката на МИА од Тирана. – Јас ви кажувам дека многу брзо ќе видите граѓанско движење, ...

Рама: Многу брзо ќе видите граѓанско движење кое ќе прерасне во партија на Мета

MakPress - 22.05.2020

Албанскиот премиер Еди Рама за телевизијата Њуз24 рече дека многу скоро ќе биде формирано ново граѓанско движење, кое ќе прерасне во партија на Мета, јави дописничката на МИА од Тирана. – Јас ви кажувам дека многу брзо ќе видите граѓанско движење, ...