TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изградба на плоштад во Зрновци

МРТ - 23.01.2014

Во Зрновци започна со изградба новиот плоштад кој се гради со средства од Агенцијата за подршка на земјоделието и руралниот развој и ке се протега на површина од 1.650 метри.

Коњановски во посета на општина Зрновци

Телеграф - 23.01.2014

Како што е најавено, Коњановски ќе ги посети локациите на кои се започнати градежни активности поврзани со реализација на инфраструктурните проекти во општина Зрновци Заменик министерот за ...

Коњановски во работна посета на општина Зрновци

Lider - 23.01.2014

Заменик министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Зоран Коњановски денеска со почеток во 10:00 часот ќе оствари посета на општина Зрновци, при што ќе биде остварена средба со ...

Коњановски во посета на општина Зрновци

Курир - 23.01.2014

Заменик министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Зоран Коњановски денеска ќе престојува во општина Зрновци, каде ќе се сретне со градоначалникот Блаже Станков.

Коњановски во посета на општина Зрновци

Канал5 - 23.01.2014

Заменик министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Зоран Коњановски денеска ќе престојува во општина Зрновци, каде ќе се сретне со градоначалникот Блаже Станков.

Коњановски во посета на општина Зрновци

Денар - 23.01.2014

Заменик министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Зоран Коњановски денеска ќе престојува во општина Зрновци, каде ќе се сретне со градоначалникот Блаже Станков.

Коњановски во посета на општина Зрновци

Сител - 23.01.2014

Заменик министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Зоран Коњановски денеска ќе престојува во општина Зрновци, каде ќе се сретне со градоначалникот Блаже Станков.