TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Костадинов: Концептот „парите кај граѓаните“ е системски

24 Вести - 14.08.2019

„Реализацијата на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај граѓаните се одвива постојано и непречено. Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ДДВ кон претпријатијата во однос на истиот период од 2018 година е поголем ...

Родителите трошат пари на спортски активности за децата, но поврат на ДДВ нема: Дознајте кои сметки ЏАБЕ ГИ СКЕНИРАТЕ

Слободен Печат - 14.08.2019

Погледнете кои фикални сметки за џебе ги скенирате, поради тоа што од нив нема да добиете поврат на ДДВ од 15 проценти колку што беше најавено во оваа мерка. Од стартот на мерката „Мој ДДВ“ од почетокот на минатиот месец досега се скенирани девет ...

СДСМ: Зголемен е повратот на ДДВ кон стопанството

А1 On - 14.08.2019

Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ДДВ кон претпријатијата во однос на истиот период од 2018 година е поголем за 14,5 отсто, информираат од ССМ преку соопштение.

Потфрла наплатата на даноци

Р.С.Европа - 13.08.2019

Од данок на добивка во првата половина од годинава биле наплатени скоро 30 милиони евра помалку отколку истиот период лани, иако владата проектирала раст. Планиран е раст и во наплатата на нето ДДВ, но тоа е на исто ниво како лани.

Костадинов: Концептот „парите кај граѓаните“ е системски

Либертас - 14.08.2019

Скопје, 14 август 2019 Реализацијата на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај граѓаните се одвива постојано и непречено. Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ДДВ кон претпријатијата во однос на истиот период од ...

СДСМ: Зголемен е повратот на ДДВ кон стопанството, 30 милиони евра повеќе назад кон фирмите

Канал5 - 14.08.2019

Владата предоводена од СДСМ продолжува со вистинска грижа кон граѓаните и реализација на мерките што обезбедуваат повеќе пари во економијата и кај граѓаните. Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ДДВ кон ...

Костадинов: Концептот „парите кај граѓаните“ е системски

MTM - 14.08.2019

Реализацијата на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај граѓаните се одвива постојано и непречено. Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ДДВ кон претпријатијата во однос на истиот период од 2018 година е поголем ...

СДСМ: Зголемен повратот на ДДВ кон стопанството

24 Вести - 14.08.2019

„Зголемен е повратот на ДДВ кон стопанството, 30 милиони евра повеќе назад кон фирмите. Владата предоводена од СДСМ продолжува со вистинска грижа кон граѓаните и реализација на мерките што обезбедуваат повеќе пари во економијата и кај граѓаните.

Костадинов: Концептот „парите кај граѓаните" е системски

Канал5 - 14.08.2019

Реализацијата на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај граѓаните се одвива постојано и непречено. Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ДДВ кон претпријатијата во однос на истиот период од 2018 година е поголем ...

Зголемен е повратот на ДДВ кон стопанството, 30 милиони евра повеќе назад кон фирмите

Скопје1 - 14.08.2019

Владата предоводена од СДСМ продолжува со вистинска грижа кон граѓаните и реализација на мерките што обезбедуваат повеќе пари во економијата и кај граѓаните. Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ДДВ кон ...

Концептот парите кај граѓаните е системски, повисоки плати во грдинките, пониски сметки за парно и поефтина нафта за ...

24Инфо - 14.08.2019

Реализацијата на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај граѓаните се одвива постојано и непречено, изјави Костадин Костадинов, портпарол и пратеник на СДСМ. -Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ДДВ кон ...

Зголемен е повратот на ДДВ кон стопанството, 30 милиони евра повеќе назад кон фирмите

24Инфо - 14.08.2019

Владата предоводена од СДСМ продолжува со вистинска грижа кон граѓаните и реализација на мерките што обезбедуваат повеќе пари во економијата и кај граѓаните. Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ДДВ кон ...

Костадинов: Концептот „парите кај граѓаните“ е системски

Сител - 14.08.2019

Реализацијата на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај граѓаните се одвива постојано и непречено. Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ДДВ кон претпријатијата во однос на истиот период од 2018 година е поголем ...

СДСМ: Зголемен повратот на ДДВ кон стопанството

Вечер - 14.08.2019

Зголемен е повратот на ДДВ кон стопанството, 30 милиони евра повеќе назад кон фирмите. Владата предоводена од СДСМ продолжува со вистинска грижа кон граѓаните и реализација на мерките што обезбедуваат повеќе пари во економијата и кај граѓаните.

Костадинов: Системски се враќаат пари кај граѓаните, владините мерки даваат резултати

Макфакс - 14.08.2019

Реализацијата на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај граѓаните се одвива постојано и непречено, изјави денеска портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов. Како што кажа тој, според официјални информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ...

СДСМ: Зголемен е повратот на ДДВ кон стопанството, 30 милиони евра повеќе назад кон фирмите

iPortal - 14.08.2019

Владата предоводена од СДСМ продолжува со вистинска грижа кон граѓаните и реализација на мерките што обезбедуваат повеќе пари во економијата и кај граѓаните. Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ДДВ кон ...

Костадинов: Концептот „парите кај граѓаните“ е системски

4NEWS - 14.08.2019

Реализацијата на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај граѓаните се одвива постојано и непречено. Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ДДВ кон претпријатијата во однос на истиот период од 2018 година е поголем ...

СДСМ: Зголемен е повратот на ДДВ кон стопанството

МКД - 14.08.2019

Владата предоводена од СДСМ продолжува со вистинска грижа кон граѓаните и реализација на мерките што обезбедуваат повеќе пари во економијата и кај граѓаните. Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ДДВ кон ...

Костадинов: Системски се враќаат пари кај граѓаните, владините мерки даваат резултати

Точка - 14.08.2019

Реализацијата на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај граѓаните се одвива постојано и непречено, изјави денеска портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов. Како што кажа тој, според официјални информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ...

СДСМ: Зголемен повратот на ДДВ кон стопанството

Либертас - 14.08.2019

14 август 2019 Зголемен е повратот на ДДВ кон стопанството, 30 милиони евра повеќе назад кон фирмите. Владата предоводена од СДСМ продолжува со вистинска грижа кон граѓаните и реализација на мерките што обезбедуваат повеќе пари во економијата и кај ...

Костадинов: Концептот парите кај граѓаните е системски, повисоки плати во градинките, пониски сметки за парно и ...

iPortal - 14.08.2019

Реализацијата на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај граѓаните се одвива постојано и непречено, изјави Костадин Костадинов, портпарол и пратеник на СДСМ. -Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ДДВ кон ...

Зголемен е повратот на ДДВ кон стопанството, 30 милиони евра повеќе назад кон фирмите

Centar - 14.08.2019

Соопштениет на СДСМ: Владата предоводена од СДСМ продолжува со вистинска грижа кон граѓаните и реализација на мерките што обезбедуваат повеќе пари во економијата и кај граѓаните. Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот ...

Костадинов: Концептот парите кај граѓаните е системски

MakPress - 14.08.2019

Реализацијата на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај граѓаните се одвива постојано и непречено. Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ДДВ кон претпријатијата во однос на истиот период од 2018 година е поголем ...

СДСМ: Зголемен повратот на ДДВ кон стопанството

1tv - 14.08.2019

Зголемен е повратот на ДДВ кон стопанството, 30 милиони евра повеќе назад кон фирмите. Владата предоводена од СДСМ продолжува со вистинска грижа кон граѓаните и реализација на мерките што обезбедуваат повеќе пари во економијата и кај граѓаните.

Концептот парите кај граѓаните е системски, повисоки плати во градинките, пониски сметки за парно и поевтина нафта за ...

Centar - 14.08.2019

Прес конференција, Костадин Костадинов, портпарол и пратеник на СДСM / Интегрално: Реализацијата на мерките што обезбедуваат повеќе пари кај граѓаните се одвива постојано и непречено. Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година ...

СДСМ: Зголемен е повратот на ДДВ кон стопанството, 30 милиони евра повеќе назад кон фирмите

MakPress - 14.08.2019

Владата предоводена од СДСМ продолжува со вистинска грижа кон граѓаните и реализација на мерките што обезбедуваат повеќе пари во економијата и кај граѓаните. Според официјалните информации, заклучно со јули 2019 година повратот на ДДВ кон ...