TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Министрите Апостолска и Шапуриќ во Дубровник на регионалниот самит на претприемачи

Макфакс - 24.03.2019

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска и министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија, Зоран Шапуриќ учествуваа на шестиот „Регионален самит на ...

Министрите Апостолска и Шапуриќ во Дубровник на регионалниот самит на претприемачи

24Инфо - 24.03.2019

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска и министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија, Зоран Шапуриќ учествуваа на шестиот „Регионален самит на ...

Шапуриќ: Олеснување на прометот на стоки преку редуцирање на царинските бариери во ЈИЕ

А1 On - 24.03.2019

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции Зорица Апостолска и министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија Зоран Шапуриќ учествуваа на шестиот „Регионален самит на ...

Шапуриќ: Олеснување на прометот на стоки преку редуцирање на царинските бариери во ЈИЕ

Опсервер - 24.03.2019

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции Зорица Апостолска и министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија Зоран Шапуриќ учествуваа на шестиот „Регионален самит на ...

Шапуриќ: Олеснување на прометот на стоки преку редуцирање на царинските бариери во ЈИЕ

MTM - 24.03.2019

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции Зорица Апостолска и министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија Зоран Шапуриќ учествуваа на шестиот „Регионален самит на ...

Шапуриќ: Олеснување на прометот на стоки преку редуцирање на царинските бариери во ЈИЕ

1tv - 24.03.2019

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции Зорица Апостолска и министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија Зоран Шапуриќ учествуваа на шестиот „Регионален самит на ...

Шапуриќ: Олеснување на прометот на стоки преку редуцирање на царинските бариери во ЈИЕ

Сител - 24.03.2019

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции Зорица Апостолска и министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија Зоран Шапуриќ учествуваа на шестиот „Регионален самит на ...

Шапуриќ: Олеснување на прометот на стоки преку редуцирање на царинските бариери во ЈИЕ

ТВ21 - 24.03.2019

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции Зорица Апостолска и министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија Зоран Шапуриќ учествуваа на шестиот „Регионален самит на ...

Шапуриќ: Олеснување на прометот на стоки преку редуцирање на царинските бариери во ЈИЕ

MakPress - 24.03.2019

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции Зорица Апостолска и министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија Зоран Шапуриќ учествуваа на шестиот „Регионален самит на ...

Шапуриќ: Помалку царински бариери за поголема економска соработка на земјите од ЈИЕ

Р.С.Европа - 24.03.2019

Министерите за странски инвестиции Зорица Апостолска и Зоран Шапуриќ учествуваа на шестиот „Регионален самит на претприемачи на Средна и Југоисточна Европа – 300 најдобри“, што се одржа во Дубровник, Хрватска.

Шапуриќ: Олеснување на прометот на стоки преку редуцирање на царинските бариери во ЈИЕ

4NEWS - 24.03.2019

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции Зорица Апостолска и министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија Зоран Шапуриќ учествуваа на шестиот „Регионален самит на ...

Шапуриќ: Олеснување на прометот на стоки преку редуцирање на царинските бариери во ЈИЕ

Локално - 24.03.2019

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции Зорица Апостолска и министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија Зоран Шапуриќ учествуваа на шестиот „Регионален самит на ...

Шапуриќ: Олеснување на прометот на стоки преку редуцирање на царинските бариери во ЈИЕ

Либертас - 24.03.2019

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции Зорица Апостолска и министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија Зоран Шапуриќ учествуваа на шестиот „Регионален самит на ...