TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Последен ден за пријавување на хакатонот за намалување на сивата економија во е-трговија

ММС - 11.05.2021

„Спонзориран текст“ (10.05.2021) Асоцијацијата зе е-трговија на Македонија, неодамна објави дека го организира првиот 48 часовен хакатон за намалување на сивата економија во е-трговија насловен “Хакирај ја сивата економија во е-трговија” кој ќе се ...

Последен ден за пријавување на хакатонот за намалување на сивата економија во е-трговија

Банкарство.мк - 11.05.2021

Заклучно со 23:59 часот денеска може да се доставуваат пријави на првиот 48 часовен хакатон за намалување на сивата економија во е-трговија насловен „Хакирај ја сивата економија во е-трговија” што ќе се одржи онлајн, од петок, 14 мај до недела, 16 ...

Последен ден за пријавување на хакатонот за намалување на сивата економија во е-трговија

Нетпрес - 11.05.2021

Заклучно со 23:59 часот денеска може да се доставуваат пријави на првиот 48 часовен хакатон за намалување на сивата економија во е-трговија насловен „Хакирај ја сивата економија во е-трговија” што ќе се одржи онлајн, од петок,14 мај до недела, 16 ...

Последен ден за пријавување на хакатонот за намалување на сивата економија во е-трговија

IT.mk - 11.05.2021

Асоцијацијата зе е-трговија на Македонија, неодамна објави дека го организира првиот 48 часовен хакатон за намалување на сивата економија во е-трговија насловен “Хакирај ја сивата економија во е-трговија” кој ќе се одржи онлајн, од петок, 14 мај до ...

Последен ден за пријавување на хакатонот за намалување на сивата економија во е-трговија

Независен - 10.05.2021

Заклучно со 23:59 часот денеска може да се доставуваат пријави на првиот 48 часовен хакатон за намалување на сивата економија во е-трговија насловен „Хакирај ја сивата економија во е-трговија” што ќе се одржи онлајн, од петок,14 мај до недела, 16 ...

Последен ден за пријавување на хакатонот  за намалување на сивата економија во е-трговија

Опсервер - 10.05.2021

– Заклучно со 23:59 часот денеска може да се доставуваат пријави на првиот 48 часовен хакатон за намалување на сивата економија во е-трговија насловен „Хакирај ја сивата економија во е-трговија” што ќе се одржи онлајн, од петок,14 мај до недела, 16 ...

Последен ден за пријавување на хакатонот за намалување на сивата економија во е-трговија

MakPress - 10.05.2021

Заклучно со 23:59 часот денеска може да се доставуваат пријави на првиот 48 часовен хакатон за намалување на сивата економија во е-трговија насловен „Хакирај ја сивата економија во е-трговија” што ќе се одржи онлајн, од петок,14 мај до недела, 16 ...

Последен ден за пријавување на хакатонот за намалување на сивата економија во е-трговија

Иновативност - 10.05.2021

Заклучно со 23:59 часот денеска може да се доставуваат пријави на првиот 48 часовен хакатон за намалување на сивата економија во е-трговија насловен „Хакирај ја сивата економија во е-трговија” што ќе се одржи онлајн, од петок,14 мај до недела, 16 ...

Последен ден за пријавување на хакатонот за намалување на сивата економија во е-трговија

Црнобело - 10.05.2021

(10.05.2021) Асоцијацијата зе е-трговија на Македонија, неодамна објави дека го организира првиот 48 часовен хакатон за намалување на сивата економија во е-трговија насловен “Хакирај ја сивата економија во е-трговија” кој ќе се одржи онлајн, од ...