TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промовирана книгата „Еретички писма“ од Стефан Марковски

Стандард - 16.05.2018

Во рамки на прославата на Спасовден-заштитникот на Гевгелија, денеска беше промовирана новата, 12-та книга на младиот автор Стефан Марковски „Еретички писма“. Претставувајќи го овој психолошки роман со елементи на трилер, промоторот Димитар Пандев ...

Стефан Марковски до младите писатели: Усовршувањето на авторот е невозможно без поголем творечки потфат

Кафе пауза - 16.05.2018

Многумина млади луѓе имаат инспирација и мотив, но и талент за да успеат да создадат литературно дело, но голем е и бројот на оние кои никогаш нема да се обидат да го направат тоа. Причините се многу, почнувајќи од недовербата во квалитетот на она ...

Промовирана книгата „Еретички писма“ од Стефан Марковски

Локално - 16.05.2018

Во рамки на прославата на Спасовден-заштитникот на Гевгелија, денеска беше промовирана новата, 12-та книга на младиот автор Стефан Марковски „Еретички писма“. Претставувајќи го овој психолошки роман со елементи на трилер, промоторот Димитар Пандев ...