TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали тотална војна е прашање на денови? Американците распоредуваат носачи на авиони

Вечер Прес - 23.06.2024

У.С.С Ајзенхауер стигна до Средоземното Море и ќе остане таму за да „помага“ во секој настан што може да се случи меѓу Израел и Либан, објави во саботата Скај њуз. Асошиетед прес рано во неделата објави дека американски носач на авиони стигнал до ...

Американските сили: Уништивме три пловни објекти на Хутите во Црвено Море

МКД - 23.06.2024

Американските сили уништија три беспилотни површински пловни објекти на Хутите поддржани од Иран во последните 24 часа, соопшти американската Централна команда (Центком). Епа Во исто време, Хутите лансираа три противбродски балистички ракети кон ...

Американските сили уништија три поморски беспилотни летала на Хутите во Црвеното Море

Либертас - 23.06.2024

Американските сили во изминатите 24 часа уништија три поморски беспилотни летала на проиранските јеменски бунтовници Хути во Црвеното Море, соопшти денеска Централната команда на американската армија (ЦЕНТКОМ).

Тврдењето на Хутите за напад врз американски носач на авиони е лажно, тврдат американски претставници

Бизнис Вести - 23.06.2024

Тврдењето на јеменската група Хути дека го нападнале американскиот носач на авиони „Двајт Ајзенхауер“ во Црвеното Море е лажно, изјавија двајца анонимни американски претставници. „Тоа е неточно“, рече еден од официјалните лица.

Америка: Уништивме три брода на Хутите во Црвеното Море

Скопје1 - 23.06.2024

Американските сили уништија три беспилотни површински бродови на Хутите поддржани од Иран во последните 24 часа, соопшти американската Централна команда (ЦЕНТКОМ). Одделно, Хутите лансираа три противбродски балистички ракети во Аденскиот Залив, но ...

Пентагон: Американскиот носач на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напушти Црвеното Море

Бизнис Вести - 23.06.2024

Централната команда на САД (ЦЕНТКОМ) денеска потврди дека носачот на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напуштил Црвеното Море. „Ударната група на носач на авиони Двајт Д. Ајзенхауер (IKE CSG) денеска ја напушти областа на одговорност на Централната ...

Пентагон: Американскиот носач на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напушти Црвеното Море

CivilMedia - 23.06.2024

Централната команда на САД (ЦЕНТКОМ) денеска потврди дека носачот на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напуштил Црвеното Море. „Ударната група на носач на авиони Двајт Д. Ајзенхауер (IKE CSG) денеска ја напушти областа на одговорност на Централната ...

Пентагон: Американскиот носач на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напушти Црвеното Море

Либертас - 23.06.2024

– Централната команда на САД (ЦЕНТКОМ) денеска потврди дека носачот на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напуштил Црвеното Море. „Ударната група на носач на авиони Двајт Д. Ајзенхауер (IKE CSG) денеска ја напушти областа на одговорност на Централната ...

Тврдењето на Хутите за напад врз американски носач на авиони е лажно, тврдат американски претставници

Либертас - 23.06.2024

Тврдењето на јеменската група Хути дека го нападнале американскиот носач на авиони „Двајт Ајзенхауер“ во Црвеното Море е лажно, изјавија двајца анонимни американски претставници. „Тоа е неточно“, рече еден од официјалните лица.

Пентагон: Носачот на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напушти Црвеното Море

Слободен Печат - 23.06.2024

Централната команда на САД (ЦЕНТКОМ) денеска потврди дека носачот на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напуштил Црвеното Море. Се наведува дека за време на неговото распоредување, „Двајт Ајзенхауер“ ги штител бродовите кои транзитирале по Црвеното Море, ...

Пентагон: Американскиот носач на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напушти Црвеното Море

Zoom - 23.06.2024

Централната команда на САД (ЦЕНТКОМ) денеска потврди дека носачот на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напуштил Црвеното Море. „Ударната група на носач на авиони Двајт Д. Ајзенхауер (IKE CSG) денеска ја напушти областа на одговорност на Централната ...

Тврдењето на Хутите за напад врз американски носач на авиони е лажно, тврдат американски претставници

Нетпрес - 23.06.2024

Тврдењето на јеменската група Хути дека го нападнале американскиот носач на авиони „Двајт Ајзенхауер“ во Црвеното Море е лажно, изјавија двајца анонимни американски претставници. „Тоа е неточно“, рече еден од официјалните лица.

Пентагон: Американскиот носач на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напушти Црвеното Море

Сител - 23.06.2024

Централната команда на САД (ЦЕНТКОМ) денеска потврди дека носачот на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напуштил Црвеното Море. „Ударната група на носач на авиони Двајт Д. Ајзенхауер (IKE CSG) денеска ја напушти областа на одговорност на Централната ...

Не е точно тврдењето на Хутите за напад врз американски носач на авиони, тврдат американски претставници

Слободен Печат - 23.06.2024

Тврдењето на јеменската група Хути дека го нападнале американскиот носач на авиони „Двајт Ајзенхауер“ во Црвеното Море е лажно, изјавија двајца анонимни американски претставници. „Тоа е неточно“, рече еден од официјалните лица.

Американскиот носач на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напушти Црвеното Море

Нетпрес - 23.06.2024

Централната команда на САД (ЦЕНТКОМ) денеска потврди дека носачот на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напуштил Црвеното Море. „Ударната група на носач на авиони Двајт Д. Ајзенхауер (IKE CSG) денеска ја напушти областа на одговорност на Централната ...

САД уништија 3 брода на Хутите во Црвеното Море

ТВ21 - 23.06.2024

Американските сили уништија три беспилотни површински бродови на Хутите поддржани од Иран во Црвеното Море во последните 24 часа, соопшти американската централна команда (ЦЕНТКОМ), цитирана од Ројтерс.

Пентагон: Американскиот носач на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напушти Црвеното Море

Курир - 23.06.2024

Централната команда на САД (ЦЕНТКОМ) денеска потврди дека носачот на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напуштил Црвеното Море. Централната команда на САД (ЦЕНТКОМ) денеска потврди дека носачот на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напуштил Црвеното Море.

Пентагон: Американскиот носач на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напушти Црвеното Море

Канал5 - 23.06.2024

Централната команда на САД (ЦЕНТКОМ) денеска потврди дека носачот на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напуштил Црвеното Море. „Ударната група на носач на авиони Двајт Д. Ајзенхауер (IKE CSG) денеска ја напушти областа на одговорност на Централната ...

Пентагон: Американскиот носач на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напушти Црвеното Море

24Инфо - 23.06.2024

Централната команда на САД (ЦЕНТКОМ) денеска потврди дека носачот на авиони „Двајт Ајзенхауер“ го напуштил Црвеното Море. „Ударната група на носач на авиони Двајт Д. Ајзенхауер (IKE CSG) денеска ја напушти областа на одговорност на Централната ...

Америка: Уништивме три брода на хутите во Црвеното Море

360 степени - 23.06.2024

Одделно, хутите лансираа три противбродски балистички ракети во Аденскиот Залив, но не беа пријавени повредени или значителна штета на американски, коалициски или трговски бродови, додаде ЦЕНТКОМ Американските сили во последните 24 часа, уништија ...

САД уништија три поморски беспилотни летала на Хутите во Црвеното Море

Слободен Печат - 23.06.2024

Американските сили во изминатите 24 часа уништија три поморски беспилотни летала на проиранските јеменски бунтовници Хути во Црвеното Море, соопшти денеска Централната команда на американската армија (ЦЕНТКОМ).

Армијата на САД уништи три поморски беспилотни летала на Хутите во Црвеното Море

24Инфо - 23.06.2024

Американските сили во изминатите 24 часа уништија три поморски беспилотни летала на проиранските јеменски бунтовници Хути во Црвеното Море, соопшти денеска Централната команда на американската армија (ЦЕНТКОМ).

Америка: Уништивме три брода на хутите во Црвеното Море

365 - 23.06.2024

Американските сили во последните 24 часа, уништија три површински бродови без екипаж н хутите поддржани од Иран, соопшти американската Централна команда (ЦЕНТКОМ). Одделно, хутите лансираа три противбродски балистички ракети во Аденскиот Залив, но ...

Американските сили уништија три поморски беспилотни летала на Хутите во Црвеното Море

Frontline - 23.06.2024

Американските сили во изминатите 24 часа уништија три поморски беспилотни летала на проиранските јеменски бунтовници Хути во Црвеното Море, соопшти денеска Централната команда на американската армија (ЦЕНТКОМ).

Американските сили уништија три поморски беспилотни летала на Хутите во Црвеното Море

Канал5 - 23.06.2024

Американските сили во изминатите 24 часа уништија три поморски беспилотни летала на проиранските јеменски бунтовници Хути во Црвеното Море, соопшти денеска Централната команда на американската армија (ЦЕНТКОМ).

Американските сили уништија три поморски беспилотни летала на Хутите во Црвеното Море

Нетпрес - 23.06.2024

Американските сили во изминатите 24 часа уништија три поморски беспилотни летала на проиранските јеменски бунтовници Хути во Црвеното Море, соопшти денеска Централната команда на американската армија (ЦЕНТКОМ).