TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Surface Neo: Microsoft го претстави новиот таблет со два екрани

Точка - 10.10.2019

Компанијата Microsoft го претстави својот најнов таблет Surface Neo кој има два екрани и се склопува. Овој таблет со големина на книга има два екрани со Gorilla Glass со дебелина од 5,6 милиметри, односно, според Microsoft ги има „најтенките ЛЦД ...

Surface Neo: Microsoft го претстави новиот таблет со два екрани

Локално - 10.10.2019

Компанијата Microsoft го претстави својот најнов таблет Surface Neo кој има два екрани и се склопува. Овој таблет со големина на книга има два екрани со Gorilla Glass со дебелина од 5,6 милиметри, односно, според Microsoft ги има „најтенките ЛЦД ...