TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Овчарите од Велес и Чашка бараат итна средба со откупувачите, го чекаат и министерот Николовски

24Инфо - 12.02.2019

Сточарите од Велешко се уште го чекаат министерот Николовски кој на декемврискиот протест им вети дека ќе ги посети по 20 јануари годинава за повторно, таму, директно на терен, да ги отворат прашањата околу откупната цена на јагнето и исплатата на ...

Овчарите од Велес и Чашка бараат итна средба со откупувачите, го чекаат и министерот Николовски

Опсервер - 12.02.2019

Сточарите од Велешко се уште го чекаат министерот Николовски кој на декемврискиот протест им вети дека ќе ги посети по 20 јануари годинава за повторно, таму, директно на терен, да ги отворат прашањата околу откупната цена на јагнето и исплатата на ...

Барањата на овчарите се уште го чекаат министерот Николовски

Вечер - 12.02.2019

Сточарите од Велешко се уште го чекаат министерот Николовски кој на декемврискиот протест им вети дека ќе ги посети по 20 јануари годинава за повторно, таму, директно на терен, да ги отворат прашањата околу откупната цена на јагнето и исплатата на ...

Овчарите од Велес и Чашка бараат итна средба со откупувачите, го чекаат и министерот Николовски

А1 On - 12.02.2019

Сточарите од Велешко се уште го чекаат министерот Николовски кој на декемврискиот протест им вети дека ќе ги посети по 20 јануари годинава за повторно, таму, директно на терен, да ги отворат прашањата околу откупната цена на јагнето и исплатата на ...