TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопје доби нови зелени површини

+инфо - 12.07.2019

Екипите на Град Скопје изминатиов период хортикултурно уредија и реконструираа повеќе јавни зелени површини во различни делови од градот. На зелените плоштади и коридори е поставена мрежа за наводнување, уредени се нови тревници и цветни форми и се ...

Град Скопје уреди нови зелени површини на повеќе локации

Скопје инфо - 12.07.2019

Екипите на Град Скопје изминатиов период хортикултурно уредија и реконструираа повеќе јавни зелени површини во различни делови од градот. На зелените плоштади и коридори е поставена мрежа за наводнување, уредени се нови тревници и цветни форми и се ...

Уредени нови зелени површини во Скопје

Вечер - 12.07.2019

Екипите на Град Скопје хортикултурно уредија и реконструираа повеќе јавни зелени површини во различни делови од градот. На зелените плоштади и коридори е поставена мрежа за наводнување, уредени се нови тревници и цветни форми и се засадени садници.

Уредени нови зелени површини во Скопје

Слободен Печат - 12.07.2019

Град Скопје соопшти дека активностите за уредување нови зелени плоштади и зелени коридори ќе продолжат и во текот на летово. Екипите на Град Скопје хортикултурно уредија и реконструираа повеќе јавни зелени површини во различни делови од градот.

Град Скопје уреди нови зелени површини на повеќе локации

24Инфо - 12.07.2019

Екипите на Град Скопје изминатиов период хортикултурно уредија и реконструираа повеќе јавни зелени површини во различни делови од градот. На зелените плоштади и коридори е поставена мрежа за наводнување, уредени се нови тревници и цветни форми и се ...

Раззеленето пред кулите „Џеваир“

Независен - 12.07.2019

Екипите на Град Скопје хортикултурно уредија и реконструираа повеќе јавни зелени површини во различни делови од градот. На зелените плоштади и коридори е поставена мрежа за наводнување, уредени се нови тревници и цветни форми и се засадени садници.

Уредени нови зелени површини во Скопје

Канал5 - 12.07.2019

Екипите на Град Скопје хортикултурно уредија и реконструираа повеќе јавни зелени површини во различни делови од градот. На зелените плоштади и коридори е поставена мрежа за наводнување, уредени се нови тревници и цветни форми и се засадени садници.

Уредени нови зелени површини во Скопје

MTM - 12.07.2019

Екипите на Град Скопје хортикултурно уредија и реконструираа повеќе јавни зелени површини во различни делови од градот. На зелените плоштади и коридори е поставена мрежа за наводнување, уредени се нови тревници и цветни форми и се засадени садници.