TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ГоСакамВодно до Арсовска и Шилегов: покажете гаранција за Водно!

Бизнис Вести - 28.10.2021

Направете чекор повеќе кон Водно како гаранција за вашите искрени намери за ЦЕЛОСНО ЗАШТИТЕНО ВОДНО! Водно е секој ден се поблиску и поблиску до бетонирање на својата иднина. Ако навистина се искрени во ветувањата за Водно, кандидатите за ...

„Го сакам Водно“ до Арсовска и Шилегов: покажете гаранција за Водно!

Локално - 28.10.2021

Направете чекор повеќе кон Водно како гаранција за вашите искрени намери за ЦЕЛОСНО ЗАШТИТЕНО ВОДНО! Водно е секој ден се поблиску и поблиску до бетонирање на својата иднина. Ако навистина се искрени во ветувањата за Водно, кандидатите за ...

КАНДИДАТИТЕ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК ДА ГО ЗАШТИТАТ ВОДНО Планината ја очекува потполна бетонизација!

+инфо - 28.10.2021

Заложбите и апелите за носење на севкупна и функционална заштита на Водно на врвни и докажани ескперти од шумарстовто, хидролгоијата, инженерството, просторното планирање, клучни државни институции, видни професори и преку 32 граѓански здруженија, ...

„Го Сакам Водно“ до Арсовска и Шилегов: Покажете гаранција за Водно!

Сител - 28.10.2021

Водно е секој ден се поблиску и поблиску до бетонирање на својата иднина. Ако навистина се искрени во ветувањата за Водно, кандидатите за градоначалник на Скопје треба да покажат дека се спремни и да ги исполнат.

„Го Сакам Водно” до Арсовска и Шилегов : Покажете гаранција за Водно!

24Инфо - 28.10.2021

Водно е секој ден се поблиску и поблиску до бетонирање на својата иднина. Ако навистина се искрени во ветувањата за Водно, кандидатите за градоначалник на Скопје треба да покажат дека се спремни и да ги исполнат.

Апел до Шилегов и Арсовска: Спасете го Водно

Фокус - 28.10.2021

Направете чекор повеќе кон Водно како гаранција за вашите искрени намери за ЦЕЛОСНО ЗАШТИТЕНО ВОДНО! Водно е секој ден се поблиску и поблиску до бетонирање на својата иднина. Ако навистина се искрени во ветувањата за Водно, кандидатите за ...

„Го сакам Водно“ до Арсовска и Шилегов: Водно е нешто кое никој не смее да го предаде

Слободен Печат - 28.10.2021

Водно е секој ден сè поблиску и поблиску до бетонирање на својата иднина. Ако навистина се искрени во ветувањата за Водно, кандидатите за градоначалник на Скопје треба да покажат дека се спремни и да ги исполнат, апелираат од граѓанското здружение ...

„Го Сакам Водно“ до Арсовска и Шилегов : Покажете гаранција за Водно!

Опсервер - 28.10.2021

Скопје, 28 октомври 2021 Водно е секој ден се поблиску и поблиску до бетонирање на својата иднина. Ако навистина се искрени во ветувањата за Водно, кандидатите за градоначалник на Скопје треба да покажат дека се спремни и да ги исполнат.

„Го сакам Водно“ до кандидатите за скопски градоначалник: Покажете гаранција за Водно

Радио МОФ - 28.10.2021

Два дена пред молкот за изборот на нов градоначалник за Скопје, еко-активистите од ГоСакамВодно ги повикуваат кандидатите Данела Арсовска и Петре Шилегов не само да се обврзат, туку и да направат чекор повеќе кон Водно како гаранција дека се искрени ...

„Го Сакам Водно“ до Арсовска и Шилегов : Покажете гаранција за Водно!

Вечер Прес - 28.10.2021

Водно е секој ден се поблиску и поблиску до бетонирање на својата иднина. Ако навистина се искрени во ветувањата за Водно, кандидатите за градоначалник на Скопје треба да покажат дека се спремни и да ги исполнат.

Го сакам Водно до Арсовска и Шилегов: Ако го сакате Скопје ќе го спасите Водно

Република - 28.10.2021

Два дена пред молкот за изборот на нов градоначалник за Скопје, еко-активистите од ГоСакамВодно ги повикуваат кандидатите Данела Арсовска и Петре Шилегов не само да се обврзат, туку и да направат чекор повеќе кон Водно како гаранција дека се искрени ...

„Го Сакам Водно“ до Арсовска и Шилегов : Покажете гаранција за Водно!

Скопје инфо - 28.10.2021

На само два дена пред молкот за изборот на нов градоначлник, од организацијата за зашита на животната средина „Го сакам Водно“ ги повикаа кандидатите Петре Шилегов и Данела Арсовска не само да се обврзат, туку и да направат чекор повеќе кон Водно ...

„Го Сакам Водно“ бара гаранција од Арсовска и Шилегов дека ќе го заштитат Водно

360 степени - 28.10.2021

Во повикот до двајцата кандидати, „Го сакам Водно“ наведува три точки во кои објаснува што треба Градот да направи за да ја гарантира заштитата на Водно Граѓанското здружение „Го сакам Водно“ упати барање до кандидатите за градоначалници на Скопје, ...

„Го сакам Водно“ упати конкретни барања до Шилегов и Арсовска

МКД - 28.10.2021

„Водно е секој ден се поблиску и поблиску до бетонирање на својата иднина. Ако навистина се искрени во ветувањата за Водно, кандидатите за градоначалник на Скопје треба да покажат дека се спремни и да ги исполнат.

„Го Сакам Водно“ до Арсовска и Шилегов: Покажете гаранција за Водно

Кајгана - 28.10.2021

Водно е секој ден сè поблиску и поблиску до бетонирање на својата иднина. Ако навистина се искрени во ветувањата за Водно, кандидатите за градоначалник на Скопје треба да покажат дека се спремни и да ги исполнат.

„Го Сакам Водно“ до Арсовска и Шилегов: Покажете гаранција за Водно!

Независен - 28.10.2021

Водно е секој ден се поблиску и поблиску до бетонирање на својата иднина. Ако навистина се искрени во ветувањата за Водно, кандидатите за градоначалник на Скопје треба да покажат дека се спремни и да ги исполнат.

„Го Сакам Водно" до Арсовска и Шилегов : Покажете гаранција за Водно!

Канал5 - 28.10.2021

Водно е секој ден се поблиску и поблиску до бетонирање на својата иднина. Ако навистина се искрени во ветувањата за Водно, кандидатите за градоначалник на Скопје треба да покажат дека се спремни и да ги исполнат.

„Го Сакам Водно“до Арсовска и Шилегов: Покажете гаранција за Водно

MTM - 28.10.2021

Водно е секој ден сè поблиску и поблиску до бетонирање на својата иднина. Ако навистина се искрени во ветувањата за Водно, кандидатите за градоначалник на Скопје треба да покажат дека се спремни и да ги исполнат, реагираат од граѓанското здружение ...

„Го сакам Водно“ бараат гаранција за Водно од Арсовска и Шилегов

Скопје1 - 28.10.2021

Водно е секој ден сè поблиску и поблиску до бетонирање на својата иднина. Ако навистина се искрени во ветувањата за Водно, кандидатите за градоначалник на Скопје треба да покажат дека се спремни и да ги исполнат, реагираат од граѓанското здружение ...