TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Влегувал во просториите од фирмите кога немало никој и крадел - скопјанец крадел од кај ќе стигне

Сител - 12.07.2018

Секторот за внатрешни работи Скопје до надлежното Основно јавно обвинителство-Скопје поднесе кривична пријава против лицето Б.Д. (39) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил четири кривични дела - “кражба“ стекнувајќи се притоа со ...

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Стандард - 12.07.2018

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум ...

39-годишен скопјанец призна дека упаѓал во фирми и крадел паричници од ташните на вработени

Фокус - 12.07.2018

Против 39-годишен скопјанец со иницијали Б.Д. е покрената кривична пријава за четири кривични дела кражба. Според полицијата Б.Д. влегувал во фирми и им ги крадел паричниците на вработените.

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Фактор - 12.07.2018

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум ...

Скопјанец крадел од кај ќе стигне - влегувал во просториите од фирмите кога немало никој и крадел

Скопје инфо - 12.07.2018

Секторот за внатрешни работи Скопје до надлежното Основно јавно обвинителство-Скопје поднесе кривична пријава против лицето Б.Д. (39) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил четири кривични дела - “кражба“ стекнувајќи се притоа со ...

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Канал5 - 12.07.2018

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум ...

Скопјанец крадел од кај ќе стигне

24Инфо - 12.07.2018

Скопјанец крадел од кај ќе стигне Секторот за внатрешни работи Скопје до надлежното Основно јавно обвинителство-Скопје поднесе кривична пријава против лицето Б.Д. (39) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил четири кривични дела – ...

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Н.Македонија - 12.07.2018

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум ...

39-годишен скопјанец призна дека упаѓал во фирми и крадел паричници од ташните на вработени

iPortal - 12.07.2018

Против 39-годишен скопјанец со иницијали Б.Д. е покрената кривична пријава за четири кривични дела кражба. Според полицијата Б.Д. влегувал во фирми и им ги крадел паричниците на вработените.

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

+инфо - 12.07.2018

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум ...

Притворен крадец кој влегувал во фирми и крадел од женски чанти

AKO - 12.07.2018

Секторот за внатрешни работи Скопје до надлежното Основно јавно обвинителство-Скопје поднесе кривична пријава против лицето Б.Д. (39) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил четири кривични дела – “кражба“ стекнувајќи се притоа со ...

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Press24 - 12.07.2018

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум ...

Притвор за крадец од Скопје: По фирми во Чаир и Центар крадел пари и новчаници

Република - 12.07.2018

Секторот за внатрешни работи Скопје до надлежното Основно јавно обвинителство-Скопје поднесе кривична пријава против лицето Б.Д. (39) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил четири кривични дела – “кражба“ стекнувајќи се притоа со ...

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Независен - 12.07.2018

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум ...

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

CivilMedia - 12.07.2018

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум ...

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

1tv - 12.07.2018

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум ...

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

А1 On - 12.07.2018

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум ...

Крадел од женски чанти – заработил 1000 евра и кривична

Република - 12.07.2018

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум ...

Скопјанец влегувал во фирми и крадел чанти од вработените

Вечер - 12.07.2018

Триесет и деветгодишен скопјанец влегувал во фирми и откако ќе се уверел дека во канцелариите нема никој, крадел чанти и вредни предмети од вработените. Тој пред полицијата признал дека на ист начин влегол во четири скопски фирми и притоа се стекнал ...