TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Amazon и официјално го отвора супермаркетот без каси

IT.mk - 25.02.2020

Продавниците кои Amazon ги презентираше како концепт, Amazon Go, и официјално започнуваат со реализација. Првата продавница е отворена денес во Капитол Хил во Сиетл. Продавницата ќе зафаќа простор од 900 квадрати и во неа ќе може да се пронајдат над ...

Продавница на Amazon од иднината, купувачите ќе земаат и ќе си одат

Телефони.мк - 25.02.2020

Пред 25 години Amazon беше компанија што продава книги преку интернет, а денес тоа е една од највредните компании на светот, која ни покажува како би можела да изгледа иднината на продавниците.

Apple повторно работи: Отворени 29 продавници во Кина

Денар - 25.02.2020

Компанијата Apple ја продолжува работата во своите 29 продавници во континеталниот дел на Кина, од 42 колку вкупно ги има во тој регион. Бизнисот на американскиот технолошки гигант сè уште не се врати во нормала, со оглед дека многу отворени ...

Apple повторно работи: Отворени 29 продавници во Кина

USB - 25.02.2020

Компанијата Apple ја продолжува работата во своите 29 продавници во континеталниот дел на Кина, од вкупно 42 колку што ги има во тој регион. Бизнисот на американскиот технолошки гигант сè уште не се врати во нормала, со оглед дека многу отворени ...