TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вистиномер: Американски доктор претставен како 109-годишен кардиолог од Македонија кој рекламира нерегистриран лек

Мета - 22.02.2021

109-годишен кардиолог од Македонија ја споделува тајната за долговечноста и доброто здравје. Звучи интересно и примамливо за читање зар не? Она што треба да го знаете уште од сам старт дека овој доктор е лажен, лекот кој го нуди е непроверен и ова е ...

Вистиномер: Американски доктор претставен како 109-годишен кардиолог од Македонија кој рекламира нерегистриран лек

Frontline - 22.02.2021

109-годишен кардиолог од Македонија ја споделува тајната за долговечноста и доброто здравје. Звучи интересно и примамливо за читање зар не? Она што треба да го знаете уште од сам старт дека овој доктор е лажен, лекот кој го нуди е непроверен и ова е ...

Американски доктор претставен како 109-годишен кардиолог од Македонија кој рекламира нерегистриран лек

Окно - 22.02.2021

109-годишен кардиолог од Македонија ја споделува тајната за долговечноста и доброто здравје. Звучи интересно и примамливо за читање зар не? Она што треба да го знаете уште од сам старт дека овој доктор е лажен, лекот кој го нуди е непроверен и ова е ...