TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Европскиот совет и Парламент постигнаа договор за законот за кибер отпорност

Канал5 - 01.12.2023

Според шпански министер за дигитална трансформација, Хозе Луис Ескрива овој договор претставува пресвртница кон безбеден и сигурен единствен дигитален пазар во Европа. Претставници на шпанското претседателството со Советот на ЕУ и на Европскиот ...

Европскиот совет и Парламент постигнаа договор за законот за кибер отпорност

24Инфо - 01.12.2023

Претставници на шпанското претседателството со Советот на ЕУ и на Европскиот парламент доцна синоќа постигнаа привремен договор за предложениот закон за кибер отпорност, чија цел е да се обезбеди гаранција дека дигиталните производи ќе бидат во ...

Европскиот совет и Парламент постигнаа договор за законот за кибер отпорност

Република - 01.12.2023

Претставници на шпанското претседателството со Советот на ЕУ и на Европскиот парламент доцна синоќа постигнаа привремен договор за предложениот закон за кибер отпорност, чија цел е да се обезбеди гаранција дека дигиталните производи ќе бидат во ...