TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тевдовски и финансии најбрзи на бизнис трката

+инфо - 23.09.2018

Mминистерот Драган Тевдовски i итмот од финансии и годинава беа најбрз на бизнис трката Скопје. Тие ја освоија златна штафета, сребрена отиде во рацете на тимот од „НЛБ Тутунска банка“, а Телеком годинава завршија со бронза.

Се одржа штафетна трка под името „Business run”

Канал5 - 23.09.2018

Убавиот сончев ден денеска го искористија тимови од македонскиот бизнис сектор за штафетна трка под името „Business Run“. Компаниските тимови се во мешан машко- женски состав, за да ја одразат реалната слика на секојдневниот амбиент во компаниите.

Трка на бизнис секторот, најбрзи и годинава Министерство за финансии

Макфакс - 23.09.2018

Тимот од Министерството за финансии и годинава беше најбрз на бизнис трката покрај Вардар во Скопје и освои златна штафета. Сребрена штафета освои тимот од „НЛБ Тутунска банка“, а трети на целта стигнаа тркачите на „Телеком“ кои ја освоија ...

(Фото) Тимот на Министерството за финансии пак победи на Business Run

еМагазин - 23.09.2018

Тимот на Министерството за финансии, предводен од министерот Драган Тевдовски повторно, како и минатата година, победи на Business Run, штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор.

Во Скопје трка на бизнис секторот

Локално - 23.09.2018

Во Скопје денеска ќе се одржи Business Run 2018, штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор. Во трката учествуваат компании, организации, институции, здруженија, дипломатски претставништва и останати субјекти кои припаѓаат на ...

Екипата од министерството за финансии повторно најбрза на трката на бизнис секторот

А1 On - 23.09.2018

Тимот од Министерството за финансии и годинава беше најбрз на Бизнис трката покрај Вардар во Скопје и освои златна штафета. Сребрена штафета освои тимот од „НЛБ Тутунска банка“, а трета на целта стигна екипата на „Телеком“ кои ја освоија бронзената ...

Во Скопје трка на бизнис секторот

Сител - 23.09.2018

Во Скопје денеска ќе се одржи Business Run 2018, штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор. Во трката учествуваат компании, организации, институции, здруженија, дипломатски претставништва и останати субјекти кои припаѓаат на ...

Тевдовски најбрз меѓу бизнисмените, освои прво место

Вечер - 23.09.2018

Во Скопје вчера ќе се одржи Business Run 2018, штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор. Тимот од Министерството за финансии предводен од министерот за финансии Драган Тевдовски и годинава беше најбрз на Бизнис трката на кејот на реката ...

Министерот Тевдовски најбрз во трката меѓу бизнисмените

Независен - 23.09.2018

Тимот од Министерството за финансии на чело со министерот Драган Тевдовски и годинава беше најбрз на бизнис трката покрај Вардар во Скопје и освои златна штафета. Сребрена штафета освои тимот од „НЛБ Тутунска банка“, а трети на целта стигнаа ...

Во Скопје трка на бизнис секторот

Независен - 23.09.2018

Во Скопје денеска ќе се одржи Business Run 2018, штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор. Во трката учествуваат компании, организации, институции, здруженија, дипломатски претставништва и останати субјекти кои припаѓаат на ...

Во Скопје трка на бизнис секторот

Стандард - 23.09.2018

Во Скопје денеска ќе се одржи Business Run 2018, штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор. Во трката учествуваат компании, организации, институции, здруженија, дипломатски претставништва и останати субјекти кои припаѓаат на ...

Во Скопје трка на бизнис секторот

MTM - 23.09.2018

Во Скопје денеска ќе се одржи Business Run 2018, штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор. Во трката учествуваат компании, организации, институции, здруженија, дипломатски претставништва и останати субјекти кои припаѓаат на ...

Во Скопје трка на бизнис секторот

Курир - 23.09.2018

Во Скопје денеска ќе се одржи Business Run 2018, штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор. Во трката учествуваат компании, организации, институции, здруженија, дипломатски претставништва и останати субјекти кои припаѓаат на ...

Во Скопје трка на бизнис секторот

Канал5 - 23.09.2018

Во Скопје денеска ќе се одржи Business Run 2018, штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор. Во трката учествуваат компании, организации, институции, здруженија, дипломатски претставништва и останати субјекти кои припаѓаат на ...

Во Скопје трка на бизнис секторот

А1 On - 23.09.2018

Во Скопје денеска ќе се одржи Business Run 2018, штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор. Во трката учествуваат компании, организации, институции, здруженија, дипломатски претставништва и останати субјекти кои припаѓаат на ...

Бизнисмените ќе трчаат во Скопје

+инфо - 23.09.2018

Во Скопје денеска ќе се одржи Business Run 2018, штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор. Во трката учествуваат компании, организации, институции, здруженија, дипломатски претставништва и останати субјекти кои припаѓаат на ...

Во Скопје трка на бизнис секторот

Радар - 23.09.2018

Во Скопје денеска ќе се одржи Business Run 2018, штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор. Во трката учествуваат компании, организации, институции, здруженија, дипломатски претставништва и останати субјекти кои припаѓаат на ...

Бизнисмените ќе трчаат во Скопје

Либертас - 23.09.2018

Во Скопје денеска ќе се одржи Business Run 2018, штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор. Во трката учествуваат компании, организации, институции, здруженија, дипломатски претставништва и останати субјекти кои припаѓаат на ...

Во Скопје трка на бизнис секторот

1tv - 23.09.2018

Во Скопје денеска ќе се одржи Business Run 2018, штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор. Во трката учествуваат компании, организации, институции, здруженија, дипломатски претставништва и останати субјекти кои припаѓаат на ...

Бизнис сектор во Скопје: Секој ден трка за профит денеска натпревар во брзина

Денешен - 23.09.2018

Во Скопје денеска ќе се одржи Business Run 2018, штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор. Во трката учествуваат компании, организации, институции, здруженија, дипломатски претставништва и останати субјекти кои припаѓаат на ...