TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Герила-акција на УНИЦЕФ пред седиштето на ОН: Децата досега изгубија 1,8 билион часа поради пандемијата

360 степени - 24.09.2021

Освен дисплејот со бројчаник, поставени се и празни училишни столчиња, а со големи букви на платото пред влезот во зградата стои натпис: „Отворете ги школите што е можно побрзо“ УНИЦЕФ во седиштето на ОН во Њујорк, каде што се одржува генералната ...

УНИЦЕФ: Децата губат 1,8 трилиони училишни часови поради вирусот корона

Вечер Прес - 24.09.2021

Во седиштето на ОН во Њујорк, каде што се одржува генералната дебата на светските лидери, како дел од Генералното собрание на ОН, УНИЦЕФ постави дисплеј бројач на кој цифрите се менуваат секоја секунда, за да предупреди дека децата ширум светот ...

УНИЦЕФ: Децата изгубија над 1,8 билиони училишни часови поради короната

Локално - 23.09.2021

УНИЦЕФ постави дисплеј-бројач во седиштето на ОН во Њујорк, каде што се одржува генералната дебата на светските лидери, како дел од сесијата на Генералното собрание на ОН, за да предупреди дека децата ширум светот загубиле досега, според податоците, ...