TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пивара Скопје донираше летниковец за жителите на Аеродром

Кајгана - 10.10.2018

Благодарение на омилениот пивски бренд „Скопско“, во духот на неговиот слоган „За нас“, денеска жителите на населба Аеродром добија нов летниковец, донација од „Пивара Скопје“. Лоциран кај поликлиниката Јане Сандански, ова е ново место за дружење и ...

Пивара Скопје донираше летниковец за жителите на Аеродром

Точка - 10.10.2018

Благодарение на омилениот пивски бренд „Скопско“, во духот на неговиот слоган „За нас“, денеска жителите на населба Аеродром добија нов летниковец, донација од „Пивара Скопје“. Лоциран кај поликлиниката Јане Сандански, ова е ново место за дружење и ...

Пивара Скопје донираше летниковец за жителите на Аеродром

Црнобело - 10.10.2018

Благодарение на омилениот пивски бренд „Скопско“, во духот на неговиот слоган „За нас“, денеска жителите на населба Аеродром добија нов летниковец, донација од „Пивара Скопје“. Лоциран кај поликлиниката Јане Сандански, ова е ново место за дружење и ...