TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што ќе се случи ако не си ја миете косата цела година?

Црнобело - 13.01.2021

Можеби сте забележале дека одвреме-навреме на интернет се појавуваат приказни за луѓе кои решиле да се откажат од шампонот, притоа тврдејќи дека тоа им е најдобрата одлука во животот. Нормално, овие луѓе си ја мијат косата, но наместо шампон, ...

Скриени функции кои не сте ги знаеле: Што можете да направите со шампонот освен да си ја измиете косата?

Студенти - 12.01.2021

Примарната функција на шампонот е за одржување хигиена на косата и темето на главата. Меѓутоа, постојат и некои негови скриени функции за кои сигурно не сте знаеле. Иако постојат мал милиони врсти на шампони, од кои секој има некоја своја функција ...