TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Судењето на затворениот американски новинар Гершкович ќе започне на 26 јуни зад затворени врати

Р.С.Европа - 17.06.2024

Минатата недела, обвинителите соопштија дека на Еван Гершкович ќе му се суди за шпионажа пред судот во Екатеринбург. Токму во тој град на Урал, Гершкович, репортер на Волстрит журнал, беше уапсен кон крајот на март 2023 година за време на патување ...

Случајот против Гершкович ќе се води зад затворени врати

Бизнис Вести - 17.06.2024

Случајот во Русија против приведениот американски новинар Еван Гершкович ќе започне на 26 јуни и ќе се одржи зад затворени врати, пренесоа руските медиуми, повикувајќи се на прес-службата на судот.

Случајот против Гершкович ќе се води зад затворени врати

Бриф - 17.06.2024

Случајот во Русија против приведениот американски новинар Еван Гершкович ќе започне на 26 јуни и ќе се одржи зад затворени врати, пренесоа руските медиуми, повикувајќи се на прес-службата на судот.

Случајот против Гершкович ќе се води зад затворени врати

Либертас - 17.06.2024

Случајот во Русија против приведениот американски новинар Еван Гершкович ќе започне на 26 јуни и ќе се одржи зад затворени врати, пренесоа руските медиуми, повикувајќи се на прес-службата на судот.

Русија: Случајот против Гершкович ќе се води зад затворени врати

Курир - 17.06.2024

Случајот во Русија против приведениот американски новинар Еван Гершкович ќе започне на 26 јуни и ќе се одржи зад затворени врати, пренесоа руските медиуми, повикувајќи се на прес-службата на судот.

Случајот против дописникот на Волстрит журнал ќе се води зад затворени врати

Локално - 17.06.2024

Случајот во Русија против приведениот американски новинар Еван Гершкович ќе започне на 26 јуни и ќе се одржи зад затворени врати, пренесоа руските медиуми, повикувајќи се на прес-службата на судот.

Случајот против уапсениот американски новинар Гершкович ќе се води зад затворени врати

Слободен Печат - 17.06.2024

Случајот во Русија против приведениот американски новинар Еван Гершкович ќе започне на 26 јуни и ќе се одржи зад затворени врати, пренесоа руските медиуми, повикувајќи се на прес-службата на судот.

Случајот против Гершкович ќе се води зад затворени врати

Независен - 17.06.2024

Случајот во Русија против приведениот американски новинар Еван Гершкович ќе започне на 26 јуни и ќе се одржи зад затворени врати, пренесоа руските медиуми, повикувајќи се на прес-службата на судот.

Случајот против Гершкович ќе се води зад затворени врати, пренесуваат руските медиуми

Нетпрес - 17.06.2024

Случајот во Русија против приведениот американски новинар Еван Гершкович ќе започне на 26 јуни и ќе се одржи зад затворени врати, пренесоа руските медиуми, повикувајќи се на прес-службата на судот.