TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Принцот Виллијам е снимен во геј ресторан во Варшава (ФОТО)

Канал5 - 23.03.2023

Принцот Вилијам бил снимен за време на вечерата во геј ресторан во Варшава, Полска, а неговото доаѓање ги изненадило гостите но и сопствениците на ресторанот. Работниците за Daily Mail изјавиле дека нарачал храна која чинела помалку од 10 долари.

(ФОТО) Принцот Вилијам снимен во геј ресторан во Варшава - ги изненадил сите присутни со своето појавување

Точка - 23.03.2023

Принцот Вилијам бил снимен за време на вечера во геј ресторан во Варшава, а неговата појава ги изненадила сите присутни гости, но и сопственикот на ресторанот. Гостите во Бистро Бутеро, опишан на интернет како „queer простор“, биле шокирани кога го ...