TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Османи на средба со грчкиот колега Дендијас

Макфакс - 16.09.2020

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денеска ќе ја има својата прва официјална средба како предводник на надворешната политика на земјава, со министерот за надворешни работи на Грција,Никос Дендиас.

Османи на прва средба како Министер за надворешни работи со грчкиот колега Никос Дендијас

24Инфо - 16.09.2020

Министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, Бујар Османи, денес ќе ја има својата прва официјална средба како предводник на надворешната политика на земјава, со министерот за надворешни работи на Грција,Никос Дендиас.

Османи на прва средба како Министер за надворешни работи со грчкиот колега Никос Дендијас

Press24 - 16.09.2020

Министерот за надворешни работи на Република Македонија, Бујар Османи, денес ќе ја има својата прва официјална средба како предводник на надворешната политика на земјава, со министерот за надворешни работи на Грција,Никос Дендиас.

Османи на средба со грчкиот колега Дендиас

Вечер - 16.09.2020

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, денеска ќе ја има својата прва официјална средба како предводник на надворешната политика на земјава, со министерот за надворешни работи на Грција,Никос Дендиас.